Breaking news

Înscrie-ți gratuit firma de curățenie și DDD în cel mai mare portal din România

loading...

Companiile care oferă servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție și deratizare, servicii de vidanjare, alpinism utilitar și distribuție de produse și utilaje de curățenie, se pot înscrie GRATUIT, pe site-ul firmedecurățenie.com, primul din România care reunește toate firmele de profil.

firme de curatenieSite-ul firmedecurățenie.com este un proiect unic în România. Este primul site creat special pentru a reuni laolaltă toate companiile din România care oferă servicii de curățenie, servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, dar și servicii de alpinism utilitar, deszăpezire și vidanjare. În plus, pe site se regăsesc și companii care distribuie produse, ustensile și aparatură de curățenie.

Înscrierea firmelor pe site este gratuită. Toate firmele care oferă paleta de servicii de curatenie și DDD, se pot înregistra în mod gratuit pe acest site, accesând secțiunea ”Adaugă firmă”.

Acest site a fost creat din dorința de a oferi românilor și firmelor care vor să apeleze la serviciile acestor companii, posibilitatea de a le găsi pe toate într-un singur loc și să poată astfel să compare serviciile oferite cât și tarifele practicate.

Astfel că indiferent de localitatea unde te afli, poți să găsești pe acest site, firmele care prestează servicii de curățenie și DDD,

Site-ul firme-de-curăţenie.pro are șase mari categorii de firme în funcție de domeniul de activitate, după cum urmează:

  1. Firme Curatenie si Salubrizare  care are cinci subdiviziuni:

–  Curățenie civilă și menaj

–  Curățenie imobile birouri

–  Curățenie industrială

–  Curățenie după constructor

–  Servicii salubrizare și igienă publică

  1. Firme servicii DDD – servicii dezinfecție, dezinsecție și deratizare
  2. Firme servicii Deszapezire  – servicii deszăpezire
  3. Firme servivcii Vidanjare – servicii de vidanjare și desfundare canale
  4. Firme servicii Alpinism Utilitar – servicii de alpinism utilitar
  5. Distribuitori echipamente si consumabile  care patru subdiviziuni:

– Distribuitori detergenți și consumabile

– Vânzări echipamente curățenie

– Închiriere echipamente curățenie

– Distribuitori produse DDD

Site-ul are și o aplicație ce poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play, prin intermediul căreia poți găsi în localitatea ta, toate firmele care oferă aceste tipuri de servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție și deratizare.

Externalizarea serviicilor de curatenie pare să fie metoda eficientă prin care companiile și instituțiile publice, pot reduce cheltuielile dar pot menține și curățenia fără a mai angaja personal în acest sens.

În loc să angajeze personal pentru curățenie și să plătească salarii, contribuții la stat și să verifice de fiecare dată dacă își face treaba, firmele preferă să externalizeze serviciile de curățenie.

Aceasta este soluţia optimă care pare să împace şi bugetul şi nevoia de servicii de curăţenie realizate cu regularitate de companii de profil.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata