Breaking news

Două noi modele de camere video revoluţionare

loading...

Concepute să ofere imagini la o calitate excepţională şi capabilităţi ce asigură un flux de lucru continuu, pentru o gamă largă de aplicaţii profesionale, noile modele XF deţin tehnologii de neegalat în clasa lor.

XF305 FSLNoile modele deţin un nou sistem ce integrează lentile video Canon HD seria L, un sistem de senzori 3CMOS şi un procesor DIGIC DV III.  Înregistrarea video MPEG-2, Full HD este stocată în fişiere standard MXF (Material eXchange Format), pe un card de memorie CF, utilizând o rată de transfer de până la 50Mbps şi un sampling de culoare bogat,  4:2:2, ce asigură procesului de post producţie şi mai multe informaţii despre culori.

XF305 şi XF300 combină un excelent sistem de prelucrare a imaginii cu un design ce oferă mobilitate avansată şi versatilitate. Setul  extins de caracteristici generale şi adaptabilitatea acestor modele va permite utilizatorului să filmeze în aproape orice situaţie şi pentru orice situaţie, de la realizarea filmelor independente şi până la difuzarea comercială.

XF305 şi XF300 au fost concepute să ofere imagini la o calitate excepţională. Implementat pentru prima dată la o cameră video profesională portabilă, noile modele folosesc un codec de înregistrare MPEG-2 Full HD cu sampling de culoare 4:2:2 de până la 50Mbps, pentru a capta secvenţe video cu detalii uluitoare.

Ambele modele XF  înregistrează în standardul MXF, un format de fişier open-source compatibil cu marea majoritate a sistemelor ce lucrează cu flux de fişiere, utilizate de profesioniştii de astăzi.  Camerele video XF asigură compatibilitate completă cu importante pachete software de editare şi procesare de la Adobe Systems Incorporated, Apple Inc., Avid Technology Inc. şi Grass Valley, permiţând pasionaţilor integrarea imediată a modelelor XF305 şi XF300 în fluxul de lucru.

Înregistrările realizate cu noile camere XF vor fi scrise direct pe cardul de memorie CF, introdus într-unul din cele două sloturi disponibile. În timpul înregistrării, cardul neutilizat poate fi folosit pentru a extinde durata de înregistrare, eliminând deranjantele întreruperi din timpul capturii. Ambele modele suportă şi înregistrare relay, permiţând realizarea unei înregistrări fără întreruperi chiar şi în cazul în care primul card de memorie este plin.

XF305 şi XF300 integrează vizor electronic cu o rezoluţie de 1,55 milioane de pixeli, acoperire 100% şi un sistem LCD cu rezoluţie ridicată, ce poate fi poziţionat pe partea dreaptă sau stângă, pentru a se potrivi oricărei situaţii. Cel mai mare LCD din clasa sa, la o dimensiune de 10,1cm (4”), cu o rezoluţie de 1,23 milioane pixeli, ecranul oferă claritate şi flexibilitate de neegalat pentru filmarea HD.

Înregistrarea scenelor rapide sau lente extinde paleta de opţiuni creative.  Înregistrarea rapidă permite pasionatului de film să grăbească filmarea prin captarea unui număr redus de cadre pe secundă. Înregistrarea la viteză redusă reţine mai multe cadre pe secundă, permiţând utilizatorilor să încetinească înregistrarea în timpul redării la un FPS normal. Pasionaţii de cinematografie pot alege dintr-un total de 20 de viteze, ce oferă o serie de opţiuni avansate pentru a capta diferite efecte vizuale.

Ambele modele înregistrează sunetul pe 16-bit linear PCM la 48kHz, oferind un semnal audio de calitate, necesar profesioniştilor. Un microfon integrat înregistrează sunete stereo, cu opţiunea de a conecta un microfon extern sau alte surse, prin intermediul a două terminale XLR integrate.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Interesant:D

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata