Breaking news

De azi, exclusivNEWS.ro are page rank 5, la fel ca Știrile Pro TV, Libertatea, Cancan și ProSport

loading...

Google a făcut un cadou nesperat pentru exclusivNEWS.ro chiar în ziua în care site-ul de știri împlinește patru ani de la lansare. De azi avem page rank 5 la fel ca site-uri celebre precum stirileprotv.ro și libertatea.ro.

exclusivnewsDupă doi ani de page rank 3, exclusivNEWS.ro a primit un cadou de la google, chiar în ziua în care site-ul de știri a împlinit patru ani de la lansare.

exclusivNEWS.ro a fost urcat de google la page rank 5, la fel ca libertatea.ro, stirileprotv.ro, b1tv.ro, romaniatv.net.

Rank mai bun decât exclusivNEWS.ro au site-urile de știri antena 3.ro, google.ro, digi24.ro, gandul.info, mediafax.ro, agerpres, fiind cotate fiecare cu page rank 6. În timp ce realitatea.net, adevarul.ro și hotnews.ro au page rank 7.

PageRank este un algoritm de analiză a hiperlegăturilor din Internet, folosit de motorul de căutare Google pentru a acorda o pondere fiecărui element dintr-o mulțime de documente interconectate prin hiperlegături, cu scopul măsurării importanței relative în cadrul mulțimii.

Cu cât există mai multe legături calitative către un site, cu atât PageRank-ul acestuia va fi mai mare și locul în clasament mai înalt. Coeficientul PageRank este un număr întreg care poate lua valori între 0 și 10. Google ia în considerare doar legăturile de la situri ce au un PageRank mai mare sau egal cu 4. Google consideră un link dinspre un sit drept un vot de încredere.

Ca urmare a creșterii page rank-ului site-ului de știri exclusivNEWS.ro, știrile noastre vor fi mai bine indexate pe motorul de căutare și vor apărea în primele pagini ale google.

loading...
1 Comentariu
  1. Cristian Ilie spune

    Felicitari! Continut de calitate!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata