Breaking news

Dacă ți-ai spart ecranul la tabletă, Power Laptop ți-l în locuiește rapid, la cel mai mic preț

loading...

Tabletele, datorită formei și greutății lor, pot fi ușor transportabile în mai toate locurile unde ne deplasăm. Din acest motiv, tabletele sunt predispuse la diferite accidente care se soldează cel mai frecvent cu spargerea ecranului. De multe ori, service-ul și prețul unui nou display, pot depăși valoarea tabletei. Nu însă și la compania Power Laptop, unde specialiștii îi repară tableta în timp record și la prețuri extrem de accesibile.

tabletaTabletele au devenit extrem de populare în ultimii doi ani de zile, și în România.

Succesul avut de către marile companii producătoare de device-uri mobile, după introducerea tabletelor, a determinat apartia pe piaţă a tabletelor low-cost.

Diverse firme, atât româneşti, cât şi străine, dintre care putem aminti Allview, Serioux, Vonino. E-Boda, Utok, etc., au introdus zeci de modele entry-level cu preţuri începând de la valori incredibil de mici, spre ex: 179 lei pentru o tabletă!

Ofertele de acest gen au stârnit interesul cumpărătorilor, ceea ce a dus la o răspândire rapidă a acestor dispozitive printre utilizatorii români.

Dar, odată cu răspândirea acestor tablete ieftine, creşte şi cererea de piese de schimb pentru aceste tablete, care, indiferent de marcă, prezintă o problemă general valabilă: spargerea digitizerului şi/sau a ecranului.

Însă, cum în realitate nu există și ieftin și bun, tabletele cu pricina au o rezistență redusă la șocuri și lovituri. Așa se face că de multe ori, la prima aterizare pe o suprafață dură, ecranul să se facă țăndări.

Dacă ai avut ghinionul de a scăpa pe jos tableta, sau copilul a confundat-o cu o minge și i-a spart ecranul, nu te grăbi să o arunci la gunoi.

Display-ul sau digitizerul tabletei tale este spart, Power Laptop îți oferă atât service cât și un ecran nou nouț, la un preț imbatabil.

Emporis Networks SRL, firma ce administrează brandul Power Laptop îi oferă cea mai la îndemână soluție pentru a nu fi nevoit să plăteşti pe piese mai mult decât te-a costat gadgetul atunci când l-ai cumpărat.

În urma solicitărilor în continuă creştere, Power Laptop a decis implicarea pe această nişă aflată, încă, într-un stadiu incipient: Furnizarea de piese de schimb pentru tablete ieftine.

În acest scop compania oferă spre vânzare digitizere de tablete începând cu 50 lei şi ecrane de tablete începând cu 80 lei.

Deşi adaosurile sunt foarte mici, sperăm să compensăm printr-un volum satisfăcător al vânzărilor, luând în calcul interesul clienţilor în a-şi repara tableta stricată la un cost sub, sau puţin peste jumătate din valoarea, de nouă, a tabletei.

Spre exemplu, un client care a plătit 220 lei pe o tabletă, este dispus să plătească 120 lei pentru înlocuirea digitizer-ului, dar nu ar mai fi dispus să o repare în cazul în care reparaţia ar fi costat peste 150 lei.

În concluzie, dacă tableta ta a suferit un accident şi are nevoie de inlocuirea ecranului de tableta sau a digitzerului, dar te-ai speriat de preţurile mari practicate până acum pe piaţă, de acum înainte ai o nouă şansă. Apelează la Power Laptop şi îţi vei putea repara tabletă la un preţ decent.

Pentru mai multe informații despre cum îți poți repara ieftin și eficient, tableta, intră pe site-ul oficial al Power Laptop www.powerlaptop.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata