Breaking news

Cel mai rapid scanner A4 portabil din piaţă a fost lansat de Canon

loading...

Canon Europe a lansat pe piață  modelul Canon imageFORMULA P-150, care este cel mai rapid scanner A4 portabil din piaţă.

scannercanonCanon imageFORMULA P-150 este un produs unic pentru clasa din care face parte, deţinând un soft integrat ce permite scanare imediată pe orice PC, cele mai rapide viteze de scanare pentru un dispozitiv ce foloseşte o alimentare pe USB şi un document feeder ce poate conţine 20 de coli.

Capabil să scaneze până la 15 pagini pe minut, modelul Canon imageFORMULA P-150 operează la o viteză de două ori mai mare decât cea a celui mai apropiat competitor şi îşi poate menţine performanţele folosind doar alimentarea pe USB. Unul dintre cele mai mici scannere A4 duplex disponibile pe piaţă, Canon imageFORMULA P-150 este dispozitivul perfect pentru utilizatorul aflat în mişcare, acasă sau la birou.

De asemenea, acest model este instrumentul perfect pentru utilizatorii business, ce au nevoie de un transfer rapid al documentelor către birou atunci când vizitează clienţi sau sunt plecaţi în deplasări. Facturi, confirmări de plată, contracte, chitanţe, fotografii sau notiţe de mână sunt doar câteva dintre documentele care pot fi scanate şi transferate către birou, indiferent de locaţia la care vă aflaţi.

Softul CaptureOnTouch Lite integrat, permite utilizatorilor se conecteze scannerul la orice computer desktop sau laptop, fără a fi necesară instalarea de drivere sau pachete de aplicaţii suplimentare, transformând astfel modelul imageFORMULA P-150 într-un scanner cu adevărat portabil.

P150

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata