Breaking news

Canon a lansat două noi camere compacte

loading...

PowerShot-A490-SILVER-FRT.jpg_e_e55e9ee660194496cffbc1a0a5959b5dModelele sunt disponibile în varianta argintiu, modelul PowerShot A495 va putea fi găsit şi în varianta roşie sau albastră,ele oferă deasemeni un senzor de 10.0 MP, un set de lentile Canon autentice cu zoom optic 3.3x şi modul Smart Auto ce configurează automat setările de imagine.
FaceSelf-Timer, este o opţiune disponibilă pentru modelul PowerShot A495, ea simplifică foarte mult fotografiile de grup, camera declanşând fotografierea la două secunde după ce o nouă faţă este detectată în cadru, oferindu-le tuturor posibilitatea de a face parte din fotografie.
Ambele modele PowerShot A495 şi PowerShot A490 au capacitatea de a realiza capturi video cu sunet la rezoluţie VGA. Ambele modele deţin şi o funcţie de încărcare a datelor pe YouTube, ce este inclusă în pachetul software de bază.
Noile modele PowerShot sunt compatibile cu cardurile de memorie SDHC şi SDXC – SDXC oferă o capacitate de stocare de până la 2TB. Modelele au şi un mic dezavantaj ce poate fi considerat avantaj în anumite situaţii, camerele sunt alimentate de bateri AA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata