Breaking news

campusarad.ro un site dedicat studenților arădeni

loading...

Studenții arădeni au de o săptămână un site dedicat în exclusivitate lor, intitulat campusarad.ro. Platforma online pune la dispoziția  studenților cursuri de la facultate, informații privind orarul, datele de examen dar și informații privind taxele de la facultățile din Arad.

1Panorama-CopyAutorul proiectului online, campusarad.ro, este Sebastian Popescu, student în anul V, la Facultatea de Medicină Dentară din Arad. Ideea unui site dedicat în exclusivitate studenților arădeni s-a născut din dorința de a oferi studenților din Arad un mediu online unde să poată găsi cu ușurință informațiile de care are nevoie orice student. Accesul pe site este liber, studenții pot descărca în mod gratuit cursurile pentru facultate.

De asemenea pe site studenții pot să își posteze CV-ul pentru angajare dar pot găsi și joburi dedicate în exclusivitate studenților publicate de firmele din Arad. Și elevii au o rubrică dedicată în cadrul site-ului, de unde pot afla informații despre bacalaureat, programul școlar și în curând pot descărca cursuri și referate. Pe lângă informațiile despre faculățile și liceele arădene, site-ul găzduiește și informații despre evenimente mondene, activități sportive, culturale, studențesti, acțiuni de voluntariat, expoziții si targuri, și multe altele.

Nu toate rubiricile de pe site sunt operaționale 100%, însă autorul proiectului inedit, dă asigurări că până la debutul noului an universitar, lucurile vor fi puse la punct , iar studenții să poată accesa zilinc site-ul pentru informații utile care să le vină în ajutor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata