Breaking news

Camere video HD, pentru pasionaţii de cinematografie!

loading...

Canon anunţă lansarea pe piață a unei serii de camere video full HD concepute pentru pasionaţii de cinematografie.

LEGRIA BLACK HFS20 FSL LCDSeria LEGRIA HF S are în dotare o gamă extinsă de opţiuni ce oferă calitate video excepţională. Fiecare model reuneşte tehnologia de imagine Canon şi o gamă de funcţii manuale avansate, oferind toate instrumentele necesare pentru a înregistra filme HD.

Mulţumită sistemului Canon HD, seria LEGRIA HF S oferă imagini HD de cea mai bună calitate: un senzor Full HD CMOS de 8 MP, lentile video Canon HD (zoom optic 10x) şi procesor de imagine DIGIC DV III. În plus, toate modelele acestei serii pot înregistra capturi AVCHD detaliate cu un transfer de date de până la 24Mbps – cea mai ridicată rată de transfer posibilă.

Filmări stabile la zoom maxim pot fi obţinute mulţumită implementării unui nou stabilizator optic de imagine. Activat manual, acest stabilizator lucrează în tandem cu cel deja existent în camerele Canon, pentru a compensa mişcarea camerei. Modelele seriei LEGRIA HF S deţin o nouă diafragmă hexagonală cu şase lamele, ce asigură un efect de perspectivă mult mai plăcut, atât pentru poze cât şi pentru filme, la crearea de planuri secundare cu efect de blur.

Fiecare model integrează un modul de atenuare a sunetului, Auto Microphone, ce asigură o înregistrare audio la nivel optim în timpul filmărilor video, precum şi opţiunea unui control manual al nivelurilor de volum.

Noile modele din seria LEGRIA HF S sunt printre primele camere video LEGRIA ce au în dotare noua tehnologie de comanda prin atingere, oferită de un ecran LCD  tactil cu 922.000-pixeli, ce măsoară 8,8cm (3.5”) în diagonală – cel mai mare ecran disponibil până în prezent. Noul ecran oferă de patru ori mai multe detalii, de patru ori mai mult contrast şi, spre deosebire de marea majoritate  a camerelor video digitale, afişează imaginea înregistrată la dimensiune 100%. Această combinaţie transformă filmarea de zi cu zi intr-o operaţie uşoară, pornind de la conţinut şi terminând cu focusarea.

Funcţia Pre REC permite utilizatorilor să înceapă captura  înainte de pornirea propriu-zisă a înregistrării. O memorie tampon internă memorează trei secunde de filmare înainte de activarea funcţiei de înregistrare, astfel încât niciun moment din acţiune nu va fi pierdut.

Seria LEGRIA HF S foloseşte memorie flash SDHC, cu 64GB integraţi, la modelul LEGRIA HF S21 şi 32GB pentru modelul LEGRIA HF S20. Ambele modele includ două slot-uri SDHC, pe care utilizatorii le pot folosi pentru o stocare suplimentară de până la 64GB.

O nouă funcţie Relay Recording permite camerei video să treacă automat de la o sursă de stocare la alta în timpul înregistrării, fără să fie necesară intervenţia utilizatorului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata