Breaking news

ASUS a lansat noua placă de bază Rampage III Extreme

loading...

ASUS a dezvăluit cel mai nou performer din gama Republic of Gamers, placa de bază Rampage III Extreme. Noua platformă este pregătită pentru a stabili noi recorduri privind performanţele PC. Integrând cipul Intel X58/ICH10R şi oferind suport pentru procesoarele Intel cu până la şase nuclee pe soclul LGA1366, Rampage III Extreme oferă numeroase facilităţi exclusiviste utilizatorilor entuziaşti, celor care urmăresc atingerea vitezelor extreme în operarea computerelor.

86_bFanii înflăcăraţi ai overclocking-ului îşi doresc de multă vreme o astfel de placă de bază, iar ASUS le-a îndeplinit dorinţa. Odată cu Rampage III Extreme (R3E), compania le-a furnizat o platformă extrem de valoroasă, capabilă să le satisfacă cele mai exigente cerinţe în materie de tuning. Lansat sub emblema ROG, modelul este expresia calităţii ASUS fără compromis.

Ajustările privind îmbunătăţirea performanţelor pot fi realizate acum de la distanţă într-un mod foarte simplu, apelând la facilităţile ROG Connect şi RC Bluetooth. Utilizatorii au mai multă libertate de acţiune în atingerea potenţialului hardware maxim. Dincolo de acest aspect, placa de bază oferă unelte avansate de overclocking, reunite sub titulatura Extreme OC Kit. Informaţiile din BIOS pot fi rescrise cu uşurinţă prin USB BIOS Flashback, conducând la obţinerea celor mai bune performanţe grafice multi-GPU, cu până la patru plăci video. R3E foloseşte cea mai nouă versiune a tehnologiei Extreme Engine Digi+, care asigură o alimentare stabilă optimă.

Totodată, cu ajutorul strategiei de modulaţie PWM (Pulse width modulation) creşte toleranţa plăcii, deschizând drumul spre un overclocking sigur. Graţie utilizării tranzistorilor FET+, capacitatea de disipare a căldurii a fost optimizată cu 30%, faţă de situaţia tradiţională întâlnită în cazul componentelor MOSFET, iar conductivitatea a crescut cu până la 40%.

Toate aceste demersuri pe partea de alimentare permit experimentarea unor ajustări mai mari în vederea obţinerii unor performanţe şi mai bune. Pentru a simplifica şi mai mult procedurile, ASUS oferă USB BIOS Flashback, cea mai simplă cale de a transporta şi de a actualiza versiunile de BIOS sau de a prelua BIOS-ul de pe un computer pentru implementarea pe altul diferit. Este nevoie doar de un stick USB.

R3E a preluat acele ideile inspirate, care de-a lungul timpului au transformat overclocking-ul într-o experienţă deosebită şi a ridicat ştacheta în acest domeniu. Beneficiind de o soluţie termică reproiectată de la bază, de instrumente avansate pentru overclocking, de un design deosebit şi de performanţe de vârf, Rampage III Extreme reprezintă cea mai bună alegere în materie de plăci de bază pentru cei interesaţi de fiecare MHz în plus.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata