Breaking news

ASBIS Group îşi extinde portofoliul cu produse Hitachi GST şi AVG

loading...

ASBISC Enterprises PLC, expert în distribuţia produselor IT în pieţele emergente din EMEA, şi Hitachi Global Storage Technologies (Hitachi GST) au semnat un acord privind distribuţia produselor marca Hitachi. De asemenea, ASBIS Group a semnat şi un contract „global master distribution” cu AVG Technologies, creatorul celui mai utilizat software antivirus din lume. Astfel ASBIS îşi completează portofoliul de produse în segmentele mediilor de stocare externe şi al produselor de securitate.

26111_avgASBIS Group este acum autorizat să distribuie hard-discurile externe Hitachi GST şi produsele AVG prin intermediul centrelor de distribuţie şi a birourilor locale ASBIS  în 26, respectiv 22 de ţări, incluzând Europa Centrală şi de Est, Africa de Nord, Federatia Rusă şi CIS.

“Piaţa globală a produselor antivirus este în momentul actual una extrem de competitivă, iar AVG Technologies este unul dintre cei mai puternici jucători din această piaţă,” a declarat Laurent Journoud, vice-preşedinte executiv, departamentul de vânzări şi marketing la ASBIS.

“Sunt foarte încântat de parteneriatul nostru cu ASBIS. Acesta este o alianţă strategică extrem de importantă pentru AVG, ce oferă o bază solidă pentru dezvoltarea în viitor a afacerii noastre în cele 22 de ţări,” a declarat Gareth Williams, vice-preşedinte vânzări pentru pieţele emergente de la AVG Technologies.

Unul dintre primele modele din noua linie de produse oferite de ASBIS este  discul portabil Hitachi, drive-ul perfect pentru utilizatorii de notebook sau PC în căutarea unei modalităţi simple de stocare, backup, sincronizare şi transport a fişierelor. ASBIS va oferi modelul Hitachi Portable  în două variante, cu capacităţi de stocare diferite, Blue Dusk 320GB şi Carbon Fibre 500GB.

hardHitachi Portable  beneficiază de un design stilat, cu textură catifelată, ideală pentru o prindere sigură, un cablu USB 2.0 (inclus) şi posibilitatea unui backup automat prin intermediul opţiunii Hitachi Local BackupTM . Hitachi Portable Blue Dusk 320GB şi Hitachi Portable Carbon Fibre 500GB sunt deja disponibile pentru comandă la toate birourile ASBIS locale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata