Breaking news

Aplicaţia online Mersul Trenurilor, lansată într-o versiune îmbunătăţită

loading...

CFR Călători a relansat aplicația online Mersul trenurilor, într-o variantă îmbunătățită, care îți permite să găsești rapid trenul dorit.

cfr calatoriDe anul acesta, aplicaţia online Mersul Trenurilor a fost îmbunătăţită, pasagerii putând astfel sa găsească rapid şi uşor informaţiile de care au nevoie pentru planificarea călătoriei: destinaţii, tipuri de trenuri şi clasa de călătorie, servicii oferite (vagon clasă, de dormit, cuşetă, cu spaţiu pentru biciclete etc.), preţuri şi oferte pentru ruta solicitată.

Scopul acestei aplicaţii este ca pasagerii să găsescă cea mai bună soluţie de transport, având la dispoziţie cele peste 1100 de trenuri pe care CFR Călători pune zilnic în circulaţie.

De asemenea, și la adresa m.cfrcalatori.ro este disponibilă aplicaţia de vizualizare a informaţiilor legate de Mersul Trenurilor, pentru a veni în sprijinul utilizatorilor de internet care folosesc dispozitive mobile. Aplicaţia poate fi accesată şi prin butonul “Mersul Trenurilor pentru mobil“ de pe site-ul www.cfrcalatori.ro .

Meţionăm că informaţiile despre mersul trenurilor CFR Călători sunt actualizate zilnic pe site-ul oficial al companiei www.cfrcălători.ro şi sunt preluate pe baze contractuale şi de site-ul  www.infofer.ro .

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata