Breaking news

50 de milioane de lentile marca CANON

loading...

Canon anunţă un nou succes al seriei de obiective EF pentru camerele foto EOS, sărbătorind producerea lentilei cu numărul 50 milioane şi marcând trecerea a peste 20 ani de tehnologie inovativă.

CanonEF_topAceastă cifră a fost atinsă în timpul fabricării obiectivelor EF 100mm f/2.8L Macro IS USM şi ilustrează povestea incredibilă prin care Canon a atins producerea a peste 10 milioane de lentile în mai puţin de doi ani. Povestea începe în anul 1987, odată cu apariţia primei camere cu sistem EOS, model EOS 650, continuând de atunci să evidenţieze incredibilele inovaţii tehnologice ce includ:

– În anul 1987 au fost lansate primele lentile cu un motor ultrasonic – EF 300mm f/2.8L USM, concepute pentru fotografii din mediul sportiv sau fotografii de animale sălbatice.

– În 1995 Canon lansează primele lentile interschimbabile din lume cu stabilizator de imagine – EF 75-300mm f/4-5.6 IS USM pentru pasionaţii de sport şi viaţă sălbatică.

– În 2001 apar primele lentile ce încorporează elemente optice de difracţie pe mai multe nivele – EF 400mm f/4 DO IS USM pentru fotografii profesionişti pasionaţi de sport şi viaţă sălbatică.

– Anul 2008 a adus prima lentilă Canon ce foloseşte structura SWC (Subwavelength Structure Coating) – EF 24 mm F/1.4L II USM pentru fotografierea de peisaje.

– În 2009 apare prima lentilă Hybrid IS – EF 100mm f2.8L Macro IS USM pentru fotografierea macro.

– Cel mai recent, în 2010, Canon a lansat noile lentile EF 70-200mm f/2.8L II IS USM pentru toate tipurile de fotografie.

“Anunţul făcut de Canon confirmă un succes enorm ce reflectă abilităţile noastre de creştere şi adaptare, cu scopul de a putea atinge o ţintă atât de impresionantă, într-un timp atât de scurt,” a spus  Kazuyuki Suzuki, Manager General, Lens Products Marketing Management Div. Canon inc..

Canon oferă, la ora actuală, cea mai extinsă gamă de lentile D-SLR, cu peste 60 de modele disponibile în prezent pe tot globul. În anii următori, Canon va continua să promoveze inovaţiile tehnologice, începând cu design-ul optic până la ingineria electronică şi de producţie, cu scopul de a contribui la crearea unei noi culturi fotografice.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse şi servicii, în concordanţă cu cererile clienţilor. De la fotografii amatori până la companii de tipar profesional, Canon permite fiecarui client să-şi satisfacă pasiunea pentru imagine.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata