Breaking news

1 milion de iPad-uri vândute în 28 de zile

loading...

Apple a dat lovitura cu noile gadget-uri iPad, în doar 28 de zile de la lansare, a reușit să vândă un milion de exemplare.

ipad_1Grupul informatic american Apple Inc a anunţat luni că a vândut un milion de iPaduri în primele 28 de zile de la lansarea pe piaţă a produsului, din 3 aprilie, iar utilizatorii au descărcat 12 milioane de aplicaţii şi peste 1,5 milioane de cărţi digitale, transmite Reuters. Apple a vândut 300.000 de iPaduri la lansarea acestui model, pe 3 aprilie, şi o jumătate de milion de unităţi ale tabletei cu ecran tactil de 9.7 inch, în prima săptămână de comercializare a produsului.

Pâna în prezent, iPad se vinde oficial doar pe piaţa din SUA si abia de la sfârşitul lui mai va fi disponibil pe pieţele internaţionale.  Cu toate aceste, analiştii economici estimează că Apple va vinde aproximativ cinci milioane de iPaduri anul acesta.

iPad are ecran de 9,7 inch, cântăreşte sub 700 g, iar bateria ţine 10 ore, susţine compania.  Tableta poate fi folosită pentru navigat pe web, dar se adresează şi fanii jocurilor video, având pe lângă toate acestea şi funcţii complexe de e-reader.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata