Breaking news

Who’s KING in Public SpeaKING Ediția a V –a

loading...

Pe data de 1 octombrie, 14 dintre cele mai curajoase doamne din mediul business din România intră în ring pentru a-și disputa mult râvnitul titlu de QUEEN în public speaking.

invitatie-finala-wkSub atenta supraveghere a trainerilor SelfTrust Academy și sub ochiul vigilent al unui juriu specializat în arta vorbitului – Dorin Chioțea, jurnalist Realitatea TV, Emma Zeicescu, jurnalist TVR, Andrei Vulpescu , blogger, Ionuț Ilie, director de Dezvoltare pe Europa Centrală și de Sud, Unilever și Elisabeta Calmuschi, trainer – începe cea de-a V-a ediție “ Who’s KING in Public SpeaKING?”.

Timp de patru ore, oferim schimbare, evoluție, inedit, neconvențional, spectacol și bună dispoziție alături de cei mai buni dintre cei mai buni. Trei (3) runde care vă vor ține cu sufletul la gură și oameni pe care ați da orice să îi întâlniți. Toate într-un show unic în România creat pentru voi. Nici elementul surpriză nu va lipsi, deci fițI pregătiți pentru orice!

Veniți alături de noi să vă susțineți favoriții și să decideți chiar voi cine va fi următorul căștigător al „Who’s KING in Public SpeaKING?”

Când?
Sâmbătă, 1 octombrie, ora 14:00
Unde?
Centrul de Artă „Tinerimea Română”, strada Johann Gutenberg, 19, București
PARTENER PRINCIPAL AL EVENIMENTULUI

TRAINERII SELFTRUST Academy

Alin Comşa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat în proiecte ce ţin de dezvoltare personală, relaţionare eficientă şi managementul echipelor. Are o experienţă vastă În piaţă financiar-bancară, unde a avut rezultate impresionante în domeniul vânzărilor directe. Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comşa a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenţă emoţională, Time Management, Motivare, Charismă, Train the Trainers, Public speaking, etc. În paralel, Alin Comşa livrează cursuri de pictură şi dezvoltare prin artă pentru cei mici.

Andrei Dunuță are o experienţă de 7 ani în sales management şi business development. A construit cele mai performanţe echipe în cadrul departamentelor de vânzări directe în două dintre cele mai importante bănci din România, Citibank şi Raiffeisen Bank, reuşind să transforme zeci de consultanţi în seniori şi experţi ai vânzărilor bancare. În prezent, Andrei este Co-Fondator şi Trainer de Vânzări şi Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gândul că un bun vânzător are nevoie de o mulţime de abilităţi, de la public speaking la time management, de la comunicare şi influenţare la leadership şi încredere în sine.
PROGRAM EVENIMENT

13:00 – 14:00 Înregistrare participanți & Welcome Drinks
14:00 – 14:15 Speech de deschidere
14:15 – 15:45 Runda 1 – 14 Speech-uri pregătite
15:45 – 16:05 Coffee-break & Networking
16:05 – 16:45 Runda 2 – Dueluri – 8 Speech-uri spontane
16:45 – 17:00 Coffee-break
17:00 – 18:00 Runda 3 – Marea Finală – 4 Speech-uri Mixt Pregătit + Spontan
Premiere & Speech de încheiere

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata