Breaking news

Unde gasesti furtune de aer si regulatoare presiune de calitate

loading...

Ti-ai dori sa gasesti un loc de unde poti achizitiona echipamente pentru presiunea aerului, care se pliaza pe nevoile tale? Bartrom ofera solutii tehnice complete de automatizari industriale, fiind producator si importator de regulatoare presiune si furtune de aer.

La Bartrom gasesti o serie de furtune din poliamida, polietilena sau poliuretan. Poliuretanul este recunoscut pentru flexibilitatea deosebita, chiar mai ridicata decat a polietilenei. Prezinta o buna rezistenta la abraziune, foarte buna flexibilitate la temperaturi scazute. Furtunele de aer de la Bartrom sunt adecvate pentru utilizarea cu fitinguri push-in. Poti alege instrumentul si accesoriul potrivit dintr-o gama diversificata de produse pe care Bartrom le pune la dispozitie.

Furtunele se folosesc pentru diverse aplicatii: instalatiile de aer comprimat, instalatii hidraulice (hidraulica miniaturala), instrumentatie si control si instalatii de transfer lichide si curgere libera, instalatiile pneumatice, linii control aer comprimat, linii vacuum (adecvat pentru vacuum pana la diametrul de 10×8), industria alimentara – transport sucuri, siropuri, lapte si alte produse alimentare sau transfer de produse alimentare. Toate produsele au preturi personalizate pentru fiecare client, iar acestia beneficiaza de garantia calitatii si a costului corect.

Bartrom detine diversitatea produselor: scule pneumatice, instrumente de masurare presiune si regulatoare de presiune. Un regulator de presiune are rolul de a tine sub control presiunea apei intr-un mod variabil, in conditiile unui consum constant. La Bartrom gasesti pistol de aer cu regulator de presiune, amplificator de presiune, filtru regulator de presiune, filtru regulator de precizie, filtru regulator din otel inox, mini regulator presiune, pre-filtru cu regulator de presiune, pahar protectie policarbonat sau metalic pentru filtru.

Bartrom iti ofera consultanta specializata conform cererii tale, prin sprijin constant si suport din partea profesionistilor. Bartrom detine instrumente de masurare a presiunii, care fac parte din gama premium de produse. Preturile sunt personalizare pentru fiecare client, iar acestia beneficiaza de garantia calitatii si a pretului corect.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata