Breaking news

Un plus de efect în decorul perfect – covoarele pentru bucӑtӑrie

loading...

În mod cert bucătăria este spaţiul cel mai important din toată casa. Acesta este locul care reuneşte întreaga familie la sfârşitul zilei, în jurul unei mese. Pentru foarte mulţi oameni, bucătăria este una dintre cele mai folosite încăperi, deoarece este locul în care ne petrecem foarte multă vreme, fie gătind, fie stând la o cafea.

covoarePentru că este o încăpere importantă, decorul ei trebuie să fie unul vesel, care să binedispună şi să aducă zâmbetul pe buzele celor dragi. Probabil că veţi spune că înlocuirea mobilierului de bucătărie poate să fie un proces destul de scump şi care să dureze o perioadӑ destul de lungă. Dacă se află într-o stare bună, mobilierul este bun şi încă folosibil poţi să foloseşti un strat de vopsea. Dacă vei aplica un alb lucios vei reuşi să luminezi bucătăria şi vei da senzaţia unui spaţiu mult mai mare. Optează pentru o culoare cât mai îndrăzneaţă pentru că aşa vei reuşi să conferi viaţă vechiului mobilier. Totuşi, nu opta pentru o culoare foarte închisă.

Pentru un aspect mult mai modern poţi să foloseşti oglinzi în loc de sticlă şi să vopseşti dulapul chiar şi în interior. Lasă-ţi imaginaţia să zburte pentru o bucătărie veselă şi plină de viaţă.

De asemenea, dacă ai o bucătărie monocromă este foarte indicat să foloseşti covoare bucătărie colorate. Dacă ai nevoie de un covor pentru o bucătărie simplă dar modernă, pe care să îl aplici pe parchet sau peste gresie, cea mai bună variantӑ este să optezi pentru covoare colorate care să completeze zona de trafic din bucătărie.

Textilele sunt cele care oferă confortul şi personalitatea locului în care locuieşti. Un covor în culorile tale preferate, lenjeriile de pat sau chiar o perdea ţesută sau personalizată de tine poate să schimbe întreg aspectul camerei.

Un covor pentru bucătărie este fără nicio îndoială un covor sacrificat pentru că în bucătărie există mereu posibilitatea să se verse ceva, să se păteze sau să se strice. Aşadar, când il alegi trebuie să optezi pentru unul dintr-un material calitativ însă nu sofisticat.

O altă varianta a decorării bucătăriei sunt covoarele diferite, de dimensiuni mici. Aceasta este o soluţie mai mult decât practică. Opteazӑ pentru covoraşe mici, diferite care sa acopere zonele reci din bucătărie şi care oferă un plus de confort. În plus, covoraşele mici sunt mult mai uşor de curăţat, de depozitat şi de întreţinut.

Covorul lung şi îngust este de asemenea mai mult decât util în bucătăriile care nu au foarte mult spaţiu. Alege un covor cu dungi pentru că măreşte vizual spaţiul şi este foarte uşor de întreţinut. Covorul din bucătărie nu trebuie să fie asortat cu absolut nimic pentru a fie încadrat în decor. Trebuie să faci astfel încât covorul să nu aibă nicio treaba cu decorul bucătăriei pentru că spaţiul să fie modern şi atractiv. Variante sunt numeroase, conteazӑ pânӑ la urmӑ stilul preferenţial pe care îl are fiecare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata