Breaking news

Un lăcătuș priceput îți repară ușa stricată fără a o deteriora

loading...

Un lăcătuș priceput are cheia care îți deschide ușa blocată ce te împiedică să pătrunzi în locuință sau la serviciu. În ultimii ani, tot mai multe companii s-au specializat în servicii de reparații și deblocări uși.

lacatus usiUșa se poate bloca indiferent de zi sau oră, de aceea, compania Carmady Servicii SRL din București, cu o experiență de 12 ani în domeniu, oferă servicii de reparații și deblocări uși, 24 din 24, șapte zile din șapte.

Cu o experiență vastă în domeniul lăcătușeriei, Carmady Servicii SRL se axează pe uşile metalice, indiferent de formă sau dimensiunea lor. Lăcătușii companiei asigură montaj uşi metalice, înlocuire uşi metalice şi reparaţii uşi metalice la cele mai înalte standarde.

Blocarea unei uşi metalice poate surveni fie accidental, fie prin prisma calităţii slabe a uşii sau a uzurii, fapt pentru care ne confruntăm cu tot mai multe astfel de întâmplări. Indiferent că este vorba despre uşa unui apartament, a unei locuinţe sau a unui imobil de alt gen, lăcătuşii mecanici din angrenajul firmei noastre se vor deplasa în cel mai scurt timp la faţă locului în vederea unei constatări. Cum procentajul de uşi deblocate este de 100%, garantăm deblocarea oricărei uşi metalice, indiferent de nivelul de dificultate, de locaţia în care ne solicitaţi sau de perioada în care ne contactaţi.

Dacă vă confruntaţi cu o defecţiune majoră care necesită intervenţia unui specialist în reparaţii uşi este de ajuns să sunați la numărul de telefon 0727.919.662 sau să intrați pe site-ul oficial www.reparatii-usi-metalice.net , să cereți un lăcătuș și acesta ajunge în cel mais curt timp la dumneavoastră pentru a vă repara ușa.

„Nu contează despre ce uşă este vorba, nu contează locaţia din care ne contactaţi şi nici perioada, unul dintre lăcătuşii noştri mecanici vă va contacta pentru a vă oferi toate detaliile în vederea încheierii unui parteneriat benefic de ambele părţi! Asigurăm reparaţii uşi metalice complete NON-STOP, echipa noastră de lăcătuşi mecanici lucrând 24/24, 7/7!”, precizează compania pe site-ul oficial.

Carmady Servicii SRL este o firma specializată în montajul şi repararea uşilor metalice întrucât ele sunt cele mai populare, 98% dintre locatarii din Bucureşti şi judeţul Ilfov mizând pe acest tip de cai de acces.

În prezent, compania are în portofoliu sute de clienţi mulţumiţi şi cu o grilă de servicii care include atât depănări cât şi reparaţii uşi metalice, uşi din lemn sau uşi din termopan.

Iată paleta de servicii pe care compania le oferă clienților:

1. Servicii Reparaţii Uşi Termopan

2. Reparaţie uşa metalică

3. Repatație ușă din lemn

4. Îndepărtare uşa termopan

5. Înlocuire uşa termopan

6. Montaj uşa termopan

7. Înlocuire yală uşa termopan

8. Înlocuire încuietoare uşa termopan

9. Înlocuire broască uşa metalică

10. Înlocuire sistem alarmă uşa termopan

11. Reparaţii complete uşi termopan.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata