Breaking news

Tapet XT Deco – Soluția ideală pentru decorarea oricărui spațiu

loading...

Tapetul a devenit o opțiune tot mai căutată atunci când vine vorba de amenajarea sau reamenajarea oricărui spațiu. Poate fi vorba despre bucătărie, dormitor, sufragerie, hol sau camera copiilor – tapetul este alegerea potrivită de fiecare dată. Specialiștii de la www.xtdeco.ro au înțeles pe deplin acest aspect, punând la dispoziția tuturor cea mai eficientă metodă de a oferi oricărei camere design-ul dorit.

tdeco-designistIndiferent dacă este vorba despre dorința de schimbare a aspectului unei locuințe sau despre amenajări inițiale, inovația oferită de tapet este incontestabilă.

Modele de tapet pentru orice tip de spațiu

Pentru a mulțumi și cele mai exigente gusturi, modelele de tapet disponibile pe www.xtdeco.ro vin disponibile în modele, texturi și culori foarte diversificate. Câteva dintre aceste modele ni le-au prezentat chiar reprezentanții echipei XT Deco.

  • Tapet ce imită marmura. Orice locuință sau spațiu ai cărui pereți sunt decorați cu tapet ce imită marmura va obține un impact vizual deosebit. Fluiditatea, tonurile de culoare plăcute privirii, dar și finisajele ajung să transforme în întregime ambientul spațiului amenajat astfel.

Acest tip de tapet este potrivit în egală măsură pentru spații interioare precum bucătării, living-uri, dormitoare, holuri sau camere ale copiilor. Aspectul pe care îl conferă poate fi utilizat cu succes atât în încăperi de dimensiuni mai mici cât și pentru spații largi, atât pentru camere luminate mai intens sau cele care luminozitatea are un nivel mai redus.

  • Tapet cu modele florale, geometrice, abstracte, linii verticale, orizontale sau asimetrice. Dacă ceea ce își dorește proprietarul este să realizeze un ambient complet stilizat, pereții nu pot fi ignorați din întreaga ecuație.

Crearea unui design clasic este realizata, desigur, prin accesorizarea încăperii cu mobilier adecvat și accesorii specifice. Tapetul completează întregul ambient, aliniind culoarea și designul pereților cu stilul dorit. Într-un astfel de caz, tapetul cu motive florale sau clasice disponibil pe www.xtdeco.ro este alegerea potrivită.

Pentru a conferi unui spațiu un aspect de vintage-industrial, amenajarea interioară trebuie să includă și tapet în modele cu forme abstracte sau asimetrice. „Impactul vizual este astfel mult mai puternic, atât proprietarul spațiului, cât și oaspeții ce îi trec pragul fiind de-a dreptul impresionați de rezultat.” – spun cei de la XT Deco.

Păstrarea unor linii simpliste, potrivite cu stilul contemporan și modern, este de asemenea o misiune ce poate fi dusă la îndeplinire cu ajutorul tapetului disponibil la XT Deco. Decorarea pereților cu tapet în culori luminoase, care creează impresia de spațiu mai mare, ori cu tapet cu linii verticale sau orizontale pentru aceeași impresie de spațiu mai înalt sau mai amplu, este o alegere cu ajutorul căreia oricine poate jongla. Totuși, e nevoie de recomandarea specialiștilor și într-un astfel de caz.

„Elementele principale ce contează la alegerea tapetului nu țin cont neapărat de culoarea sau modelul acestuia. Contează foarte mult luminozitatea dintr-o încăpere, dar și dimensiunile acesteia. Astfel, nu este indicată instalarea tapetului în tonuri închise pentru camerele întunecoase, la fel cum nu recomandăm nici tapetul cu linii verticale pentru încăperile înalte.

În primul caz va fi creată o atmosferă și mai obscură, iar în cel de-al doilea impactul vizual de înalt va fi amplificat.

Desigur, nu recomandăm nici excesele – tapetul cu modele aglomerate poate îngreuna ambientul. Pentru a face cea mai potrivită alegere, consultanții noștri vă stau la dispoziție.” – susține echipa XT Deco.

Ce avantaje oferă tapetul?

Dincolo de posibilitatea de stilizare a oricărei încăperi, tapetul prezintă numeroase alte atuuri pentru oricine îl alege la amenajarea spațiului.

Primul dintre avantaje se referă la diversitatea opțiunilor. Există pentru fiecare situație în parte un model de tapet potrivit, o soluție practică și utilă de a mulțumi orice preferință.

Utilitatea tapetului oferit de XT Deco constituie un alt avantaj. Dacă orice proprietar este îngrozit de deranjul pe care îl poate determina o reamenajare completă, în cazul tapetului această senzație dispare complet.

Pe lângă faptul că se montează foarte ușor, tapetul nu provoacă nici murdărie în momentul instalării. Spre exemplu, zugrăvirea sau vopsirea pereților necesită protejarea ferestrelor, ușilor, tocurilor și a altor suprafețe. În cazul tapetului, nu se va mai stropi niciunul dintre aceste elemente cu vopsea, var sau alte substanțe.

Întreținerea facilă este de asemenea un avantaj al tapetului. Dacă te-ai săturat de aspectul monoton al zugrăvelii și vrei să faci o schimbare, însă te îngrijorezi că pereții vor fi murdăriți sau deteriorați ulterior, tapetul este cu siguranță salvarea. Variantele actuale de tapet lavabil îți înlătură astfel de griji, întrucât poate fi spălat și curățat foarte ușor.

De asemenea, în cazul în care o porțiune se deteriorează iremediabil, poate fi înlocuită ușor, fără ca proprietarul să fie nevoit să modifice din nou, integral, zugrăveala.

Alături de toate aceste atuuri stă și ideea de a masca anumite defecte ale pereților. Dacă alinierea imperfectă, anumite protuberanțe sau caverne sunt elemente inestetice ale pereților, cu ajutorul tapetului acestea pot fi mascate cu ușurință.

Tapetul XT Deco – alegerea cea mai potrivită pentru oricine

Însumând avantajele enumerate anterior cu profesionalismul și experiența echipei XT Deco, rezultatele sunt pe măsura așteptărilor.

Orice spațiu poate fi personalizat în conformitate cu preferințele, consultanții oferă oricând recomandări și sugestii, iar clienții pot avea parte și de mostre gratuite, pentru a putea face cele mai potrivite alegeri.

Cei care vor să aleagă tapetul pentru un anume spațiu și nu știu ce să aleagă, pot apela la formularul disponibil în cadrul site-ului www.xtdeco.ro, sau la următoarele date de contact:

XT Deco

Telefon: 0371 781 394

E-mail: office@xtdeco.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata