Breaking news

Tabla fălțuită – o soluție de top de la RoofArt

loading...

Având în vedere importanța pe care o are montajul unui acoperiș sigur, indiferent că vorbim despre renovare sau despre construcția unei case de la zero, sunt necesare anumite investiții financiare. Majoritatea proprietarilor se află într-o mică dilemă nefiind convinși de materialele pe care ar trebui să le aleagă pentru execuția lucrării.

Așadar, principalul lucru la care se raportează toată lumea constă în faptul că sistemul de învelitoare ar trebui să facă față cu brio la intemperii și să fie durabil, iar în același timp să respecte cerințele impuse de condițiile tehnice.

Ce avantaje îți poate aduce un acoperiș din tablă fălțuită

Una dintre recomandările făcute de specialiștii în materie de acoperișuri este tabla fălțuită, iar acest lucru se datorează numeroaselor beneficii pe care le oferă acest tip de învelitoare.

Iată principalele avantajele pe care ți le poate aduce un montaj din tablă fălțuită de la RoofArt:

Conferă un design estetic

O execuție corectă a unui montaj din tablă fălțuită poate conferi acoperișului un aspect estetic deosebit, evidențiind toate celelalte particularități ale clădirii.

Are un caracter versatil

Tabla fălțuită reprezintă o soluție modernă potrivită atât pentru clădirile tradiționale, cât și pentru cele moderne.

Este eco-friendly

Datorită utilizării produselor GreenCoat PLX Pro BT, se obține un rezultat unic, estetic, potrivit pentru acoperișurile cu pante lungi. Tehnologia ecologică patentată constă în înlocuirea unei părți considerabile a materialului tradițional cu o componentă concepută pe bază bio.

Oferă o garanție extinsă

Montajul din tablă fălțuită de la RoofArt se numără printre cele mai durabile acoperișuri, datorită calității excelente garantate de oțelul SSAB. Acest tip de învelitoare este însoțit de garanții extinse ale performanțelor și ale finisajului. Durata medie de exploatare este de 50 ani, garanția anticoroziune este de 30 de ani, iar garanția pentru menținerea culorii este de 15 ani.

Este rezistentă în timp

Testate în cele mai aprige condiții, produsele din gama GreenCoat sunt disponibile într-o gamă variată de texturi și culori. Acestea au un grad sporit de rezistență la razele UV și la coroziune.

Implică costuri minime de întreținere

Cu siguranță că montajul unui acoperiș de calitate va trece testul timpului, astfel că nu vor fi necesare costuri suplimentare exagerate care să depășească bugetul beneficiarului.

Se instalează cu ușurință

Panourile din tablă fălțuită se pot monta cu ușurință datorită designului și a instrucțiunilor precise. Nici nu este nevoie să apelezi la serviciile oferite de o echipă întreagă de specialiști, ci sunt suficiente îndemânarea și priceperea a doi meseriași talentați.

Are o calitate superioară

Procesul de prelucrare a acestui tip de tablă de acoperiș se poate realiza datorită utilizării oțelului SSAB, originar din Scandinavia, ce are o grosime de minim 0,6 mm. Astfel, tabla fălțuită de la RoofArt este un produs unic, ce face parte din clasa premium și este ideal pentru acoperișuri cu pante lungi.

Ce prețuri are tabla fălțuită

Având în vedere că prețurile variază de la caz la caz, pentru a face un calcul corect al materialelor ar fi indicat să trimiteți proiectul pentru estimare, completând formularul existent pe website-ul roofart.ro.

Instalarea acoperișurilor din tablă fălțuită

Această tablă de acoperiș poate asigura rezultate spectaculoase chiar și în cazul proiectelor atipice, indiferent de modul în care acestea au fost gândite de către arhitect.

Așadar, instalarea corectă a acoperișurilor din tablă fălțuită poate aduce un plus de originalitate și creativitate designului.

Pe de altă parte, având în vedere implicațiile pe care le poate aduce montajul incorect al tablei, se recomandă să apelați la serviciile unor specialiști pentru a vă asigura de calitatea lucrării.

Inovație și excelență de la RoofArt

Armonia deplină a casei se poate obține prin intermediul punerii cap la cap a tuturor detaliilor arhitecturale, la care se adaugă, bineînțeles, talentul și priceperea proiectantului și a echipei de muncitori care asigură executarea lucrării.

În condițiile în care piața de specialitate este destul de extinsă, alegerea materiei prime în ceea ce privește construcția casei devine o adevărată provocare pentru majoritatea proprietarilor.

Una dintre cele mai bune soluții – preferate datorită beneficiilor pe care le oferă pe termen lung – este tabla fălțuită de la RoofArt. Impresionând prin atributele sale specifice – eleganța și caracterul versatil – aceasta poate fi integrată cu ușurință în cadrul oricărui tip de arhitectură.

Cei 15 ani de activitate a companiei RoofArt, dedicați dezvoltării continue a tehnologiilor utilizate în materie de sisteme de acoperișuri, au condus la conceperea unor produse cu standarde ridicate ale calității.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata