Breaking news

Servicii de verificare PRAM si automatizari electronice

loading...

Ai probleme cu instalatia electrica sau cu fluxul tehnologic? Atunci ai nevoie de Electrotehnics, echipa de ingineri profesionisti, cu o exprienta de peste 10 ani in verificarile PRAM si tablouri electrice de automatizare.

Electrotehnics este o echipa fondata in anul 2004, care si-a unit fortele si pasiunea pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate. Autorizata, certificata si pregatita pntru interventii sigure, atestatele demonstreaza capacitatile si indepanarea echipei Electrotehnics.

De ce ai nevoie de verificarea PRAM? Conform legislatiei in vigoare, aceasta este obligatorie si se efectueaza de doua ori pe an. De asemenea, starea instalatiilor electrice trebuie sa fie corespunzatoare conform legislatiei. Acest aspect presupune testarea, inspectarea si verificarea periodica a acestora. Cu ajutorul atestarii ANRE tip A2 B2, Electrotehnics emite buletine recunoscute de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul Teritorial de Munca si Protectia Consumatorului, prin proiectarea si executarea electrica pana in 4 kV.

Automatizarile electronice iti mentin fluxul tehnologic neintrerupt. De acest lucru se ocupa Electrotehnics, tocmai pentru a elimina orice intarziere posibila care iti poate afecta randamentul muncii. Electrotehnics ofera solutii practice si complete pentru imbunatatirea proceselor pe care le intreprinzi si pentru maximizarea profitului.

Prin automatizatile electronice se intelege implementarea tablourilor (panourilor) electrice, de la faza de proiectare, pana la mentenanta. Automatizarea electronica iti ofera beneficii precum: scaderea costurilor cu personalul (prin folosirea robotizarii), castigarea timpului, scaderea costurilor de productie, eficientizarea si cresterea randamentului proceselor si maximizarea profitului.

De ce sa alegi Electrotehnics?

Ai parte de ingineri autorizati, cu experienta de peste 10 ani, care iti ofera garantie, aparatura performanta, expertiza in domeniu, consultanta si sfaturi utile. Electrotehnics este o echipa pasionata de ceea ce face, corecta, care trateaza fiecare proiect cu seriozitate si profesionalism.

Electrotehnics – ingineri electrici, autorizati ANRE, selectati dupa criterii de inalta rigurozitate, care formeaza o echipa gata in orice moment sa dea dovada de profesionalism si pregatire.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata