Breaking news

Reparaţiile de parbrize te scutesc de o cheltuială majoră

loading...

Dacă s-ar face un sondaj în trafic, rezultatele ar putea fi surprinzătoare pentru unii. Foarte mulţi conducători auto circulă cu parbrizele sau geamurile autovehiculelor fisurate sau sparte, din simplul motiv că nu au resursele necesare pentru înlocuirea acestora.

masterautoglassSiguranţa în trafic este primordială şi astfel chiar şi un aspect minor precum o fisură minusculă a parbrizului trebuie remediată în cel mai scurt timp. În caz contrar, fisura se accentuează şi se extinde, afectând vizibilitatea şi putând să cauzeze chiar accidente.

Înlocuirea parbrizului poate fi o operaţiune destul de costisitoare, în special pentru modelele noi de autoturisme, unde cheltuiala poate să ajungă chiar la mii de lei. Vestea bună o oferă specialiştii de la MasterAutoGlass, care oferă servicii complete de montare şi reparare a parbrizelor.

Reparaţii de parbrize în 15-30 minute

O fisură la nivelul parbrizului sau a lunetei poate să fie singura cauză pentru care un autoturism este respins la inspecţia RAR. Pe de altă parte, chiar şi o mică ciobitură a parbrizului se poate transforma cu timpul într-o fisură. Avantajele rezultate din reparaţiile rapide ale parbrizelor şi geamurilor auto oferite de Masterautoglass devin astfel evidente.

  • Se oferă maşinii un plus de siguranţă. Orice fisură la parbriz creează un disconfort şi poate pune în pericol pasagerii autoturismului. Reparaţia este modalitatea cea mai simplă de a reduce eventualele riscuri.
  • Economie de timp. Respingerea de la RAR consumă timp, întrucât posesorul trebuie să revină după o perioadă stabilită, cu problema remediată. De asemenea, chiar şi procesul înlocuirii parbrizului este unul consumator de timp. Cel puţin pentru o jumătate de zi maşina poate fi imobilizată. O reparaţie în timp record salvează însă astfel de situatii.

Specialiştii ale căror servicii pot fi regăsite şi la adresa www.masterautoglass.ro declară:

“Orice reparaţie a unui parbriz poate fi efectuată în cel mai scurt timp posibil. Dacă fisura sau spărtura nu depăşeşte în diametru dimensiunile unei monede de 50 de bani, în aproximativ 15-30 minute proprietarul poate să plece cu un parbriz reparat, ca nou.”

  • Economie de bani. Cu siguranţă acesta este cel mai important motiv pentru care conducătorii auto aleg serviciile de reparaţii parbrize. Decât să înlocuieşti un parbriz pentru o fisură şi să ajungi la o cheltuială minimă de 100 euro, ai la dispoziţie varianta mult mai accesibilă a reparaţiei.

Înlocuiri de parbrize in timp record

În unele situaţii, reparaţia parbrizului nu mai este posibilă. Fisura este prea mare, prea întinsă şi se impune înlocuirea ca ultimă soluţie. Dacă există vreun şofer care să considere că o astfel de operaţiune este una de durată, Masterautoglass dovedeşte contrariul.

Pentru autovehiculele cu parbriz montat în cheder, timpul de înlocuire este de 1-2 ore, durata fiind una uşor crescută pentru cazul parbrizelor lipite. Într-o astfel de situaţie un parbriz de autoturism sau autoutilitară poate fi montat în 4 ore, iar la autocamioane şi autocare durata de montare ajunge la 8, respectiv 12 ore. Cert este un singur fapt: autovehiculul nu ramâne foarte mult timp imobilizat şi conducătorul auto îşi poate relua rapid traseele zilnice.

Indiferent dacă este vorba despre înlocuiri sau reparaţii de parbrize, profesioniştii Masterautoglass oferă de fiecare dată eficienţă. Misiunea întreţinerii corecte a geamurilor auto devine astfel una îndeplinită cu succes, pentru un plus de siguranţă în trafic, dar ţinând cont şi de factorul financiar.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata