Breaking news

Reparatii la fata locului sau la un service de computere specializat? Recomandarea Salut It pentru utilizatori

loading...

Calculatoarele erau la un moment dat considerate echipamentele cele mai costisitoare si puteau fi utilizate doar de catre oamenii cei mai priceputi din punct de vedere tehnic. Insa, in zilele noastre, pana si copiii par sa cunoasca o multime de informatii despre aceste dispozitive si prin suprautilizare, acestea pot deveni mai putin functionale sau defecte in totalitate.

salutitAici se impune ajutorul primit din partea tehnicienilor in telecomunicatii si calculatoare, cum sunt cei de la compania Salut IT, ce servesc milioane de clienti anual prin serviciile de mentenanta, reparatie si intretinere ale calculatoarelor si laptopurilor.

Cu cativa ani in urma, domeniul IT era doar o afacere de top pentru acele companii cu o multime de dispozitive tehnice ce le permiteau angajatilor sa construiasca proiecte digitale, sa introduca date sau sa realizeze tranzactii la bursa online. Ceea ce stiau antreprenorii si proprietarii era ca indiferent de gradul de uzura, calculatoarele vor necesita reparatii si intretineri, dar si actualizari de sisteme de operare, pentru o mai buna functionare.

Asa au luat nastere service-urile IT din intreaga lume, iar la nivelul teritoriului nostru, profesionalismul vine cu devotament de la membrii echipei Salut IT, ce dispun de un atelier de reparatii, cu peste 5000 de componente si piese pentru reparatia calculatoarelor si a laptopurilor.

Reparatii calculatoare la fata locului

Astazi, aproape fiecare casa detine un calculator sau un laptop si acesta are nevoie de service, la un moment dat sau altul. In cazul in care computerul necesita reparatii, un specialist tehnic de la Salut IT va veni la domiciliu pentru a diagnostica problema, pentru a oferi suport si informatii tehnice despre problema intampinata.

De altfel, in cazul in care defectiunea regasita pe unul dintre dispozitive se poate remedia pe loc, atunci inginerul tehnic, cu profesionalism si devotament va reda viata de fcuntionare a dispozitivului.

Indiferent de problema sau defectiunea unui calculator sau laptop, se impune solutie si remediere. Pentru un laptop se ofera de fiecare data servicii de reparatii de durata, la un pret super accesibil pentru fiecare buzunar. In cazul unei reparatii de calculator se ofera diagnosticare completa, instalarea sistemului de operare, devirusare, crearea de legaturi intre componentele dispozitivului sau deparolare BIOS.

Cele mai cunoscute avantaje ale reparatiei la domiciliu

Avantajele reparatiei la domiciliu sunt multiple, indiferent de defectiunea produsa pe un calculator sau un laptop, astfel ca, in cazul unei defectiuni hardware, nimic din ce este in interiorul calculatorului (date, proiecte, imagini, clipuri sau orice alte tipuri de documente importante) nu se pierde, iar fiecare interventie interna este profesionala, mizand pe o garantie legala pentru orice piesa inlocuita. Clientul nici nu va trebui sa se deplaseze la sediul service-ului de reparatii, economisind timp si resurse pentru sine, mizand pe a chema profesionistii in propriul domiciliu.

In plus, niciun specialist al echipei Salut IT nu va demara procesul de reparatie pana cand, voi ca si clienti, nu veti sti care este problema intampinata, durata de remediere si costul. Comparativ cu alte service-uri de reparatii calcularoare, avantajul oferit si pe site-ul www.salut-it.ro vizeaza costuri competitive pentru piesele de schimb, dar si pentru orice interventie aplicata.

In plus, gama de servicii oferita in totalitate pe salut-it.ro se extinde pana la reparatiile profesionale de laptopuri, servicii IT de software, printre care si asamblare componente It la domiciliu, inlocuire memorie RAM, inlocuire sursa de alimentare, inlocuire placa de baza, inlocuire placa video sau procesor.

Cu un simplu apel telefonic catre specialistii in reparatii laptop-uri si calculatoare se ofera suport pentru clienti, vizite si reparatii la domiciliu, reduceri pentru studenti si pensionari, dar intotdeauna se va oferi calitate, profesionalism si incredere in cunostintele tehnice ale fiecarui specialist membru Salut IT.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata