Breaking news

Obține acum numărul EORI online. Mai simplu ca niciodată!

loading...

Timpul este atât prietenul, cât și inamicul omului în cele mai multe cazuri. Deseori, ne lovim de presiunea timpului.

Mai ales când vine vorba de activități importante, cum ar fi transportul de mărfuri sau bunuri, timpul devine baza pe care clădim planul de acționare. Cu toții știm că atunci când se aduce în discuție transportul, indiferent de tipul său, lucrurile se complică. Proceduri peste proceduri și documente peste documente. Una dintre procedurile obligatorii pentru cei care doresc introducerea sau scoaterea bunurilor în și din UE este obținerea numărului EORI. EORI este un număr unic utilizat în Uniunea Europeană, pe care autoritățile vamale îl acordă comercianților, dar și altor persoane ce sunt interesate de acesta, pentru a fi utilizat în orice operațiune vamală derulată de ei pe teritoriul Uniunii Europene.

Iată persoanele care sunt obligate la obținerea numărului EORI:

  • Comercianții (persoane ce exercită activități de import, export, transit, depozitare, reprezentare, dar și operațiuni de sosire sau plecare a bunurilor ce se introduc sau scot de pe teritoriul UE);
  • Alte persoane decât comercianții ce introduc sau scot bunuri în și din UE.

MOD EXPRES INTERTRANS este firma care oferă posibilitatea obținerii numărului EORI online. Deci, puteți scăpa de grija cozilor interminabile și a timpului pierdut și să obțineți acest număr prin doar câteva click-uri. Mai întâi, trebuie să accesați site-ul companiei și să faceți click pe secțiunea EORI. Acolo va exista un buton ,,Obține EORI online ce trebuie apăsat. Odată ce ați făcut click pe el, veți fi îndrumați pas cu pas. Completați datele solicitate, în funcție de statut, încărcați documentele necesare, efectuați plata în ce mod doriți și apoi veți obține numărul EORI. Ei vor avea grijă ca documentele să fie depuse în cel mai scurt timp, după ce au fost verificate, evident. Astfel, nu riscați să pierdeți timp în cazul în care actele nu corespund legislației în vigoare.

De asemenea, dacă doriți consultanță în ceea ce privește obținerea numărului EORI, MOD EXPRES INTERTRANS vă vine în ajutor.

Ce este MOD EXPRES INTERTRANS? Este o companie care oferă servicii de comisionare vamală, transport internațional marfă, expediții de marfă internaționale și alte servicii adiacente.

Prin colaborare și legăturile de parteneriat dezvoltate cu firmele de transport românești și străine, precum și prin colaborarea și legăturile de parteneriat cu linii maritime și aeriene, pot asigura o calitate superioară a serviciilor lor, fie transport, fie formalități, declarații și comisionare vamală, acoperind practic toate serviciile și solicitările posibile în această sferă de activități.

Așadar, cu MOD EXPRES INTERTRANS totul devine mai simplu. Datorită profesionalismului și experienței acumulate de-a lungul timpului, puteți apela cu încredere la această companie. Timpul pierdut se va transforma în timp câștigat!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata