Breaking news

Master-tech.ro, magazinul online de cantare industriale pentru toate domeniile de activitate

loading...

Cam in toate domeniile unde se lucreaza cu echipamente sau materiale care depasesc o anumita greutate avem nevoie de o modalitate eficienta de cantarire, mai ales daca de aceste valori depinde reusita unei anumite operatiuni.

cantare-auto-industriale-banner-1Cantarirea greutatilor trebuie sa fie precisa, sa se realizeze cat mai corect, fara erori, utilajele si instrumentele de cantarire trebuie sa fie de cea mai buna calitate, din materiale rezistente, usor de folosit si de depozitat. Avantajele unei cantariri cat mai exacte sunt date de lipsa erorilor de proiectare, de eficienta muncii depuse si de controlul total asupra unor variabile pe care nu aveti cum sa le determinati prin alte metode.

Pe site-ul Master-tech.ro aveti la dispozitie o varietate mare de cantare auto industriale, firma se lauda cu peste 170 de cantare auto industriale instalate in tara, evaluarea este personalizata, puteti solicita orice informatii despre produsele comercializate de la specialistii din domeniu.

Cantarele industriale, avantajele

La ce folosesc cantarele industriale? Cu ele puteti cantari materia prima, produsele finite, le puteti utiliza in orice domeniu de activitate, unele sunt si relocabile asa ca le puteti lua unde aveti nevoie sa cantariti pe loc anumite greutati.

De asemenea, cantarele industriale sunt ideale pentru domeniile unde cantitatile de materiale si elementele de constructie trebuie sa aiba mereu valori de cantarire cat mai precise pentru a nu se ajunge la depasirea unor anumiti parametri ai constructiilor.

Din oferta curenta a Master-tech.ro fac parte cantare cu diverse dimensiuni si capacitati, platforme mici si cantare auto si CF, cu care se pot cantari greutati de pana la 100 t. Cantarele se pot utiliza in exterior fara probleme, rezista bine la praf, umezeala, substante corozive, protectia materialelor din care sunt fabricate este foarte buna, verificarea metrologica este asigurata de aceeasi firma specializata in vanzarea de cantare industriale.

Alaturi de verificarea metrologica Master-tech.ro poate oferi si servicii de mentenanta si reparatii, oamenii care se ocupa de echipamente au experienta de peste 15 ani si sunt cei mai buni din domeniu. Produsele pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarui client, departamentele de proiectare, software si dezvoltare produse lucrand impreuna pentru o calitate cat mai buna si o satisfactie deplina a fiecarui client.

Oferta variata, servicii de calitate

cantar-auto-relocabil-pc-3Master Tech are pentru dvs. cantare auto beton, cantar auto relocabil, cantare auto metalice si cantar pe axa, cantare de carlig si utilaje de cantarire pentru silozuri, cantare pentru dozare, platforme industriale, cantare pentru dozare.

Si pentru ca la un moment dat aveti nevoie de o schimbare la nivelul echipamentelor de masurare firma este pregatita sa se ocupe de modernizarea cantarelor auto si a celor CF, folosindu-se de cele mai moderne tehnologii din domeniu, coordonate de cei mai buni specialisti.

Comenzile facute la Master Tech sunt preluate imediat, se pot face online sau telefonic, transportul este rapid si se realizeaza in cele mai bune conditii, informatiile tehnice din pagina fiecarui produs sunt completate de o serie de avantaje punctuale de care puteti tine seama la alegerea cantarelor. Pentru mai multe detalii despre ofertele Master Tech si cele mai bune reduceri si promotii puteti intra pe site-ul oficial.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata