Breaking news

La cine sa apelezi pentru transport colete Romania – Anglia door to door?

loading...

Pentru orice colet pe care vrei sa il trimiti fie in Anglia, fie in Romania, exista Eastlines Romania. Toate coletele merita deplina atentie, iar Eastlines este singurul serviciu de coletarie online cu adevarat profesionist.

Ce ofera Eastlines in plus? Atuul principal este logistica, care, prin complexitatea ei, cuprinde sedii, depozite, camioane, autoutilitare si un call-center deschis comenzilor telefonice. Personalul Eastlines este bine pregatit, iar toate aceste calitati sunt dublate de multitatile tehnologice ale platformei online. Aceasta platforma permite gestionarea comenzilor, a clientilor, cotatiilor de pret instant, dar si lansarea de comenzi online, plata cu cardul si urmarirea statusului comenzii tale.

Alege Eastlines Romania, transportul de colete Romania – Anglia door to door, pentru siguranta coletelor tale catre cei dragi. Soferii de tir, de autocar, de dube, cunostintele sau prietenii nu mai sunt o optiune, reprezentand improvizatii nesigure. Eastlines iti asigura livrarea coletului door to door, din Romania in Anglia, prin capacitate nelimitata de transport, livrare zilnica, suport profesionist, tehnologii de ultima ora si multiple facilitati online pentru clienti.

Toate aceste facilitati sunt confirmate de peste 60 000 de clienti, care s-au declarat multumiti de serviciile Eastlines Romania, dar si de cele peste 350 000 de comenzi onorate de-a lungul timpului. Astazi, Eastlines procedeaza sute de expedieri, de la plicuri cu documente importante, la mobila si marfuri paletizate, preturile si serviciile pliandu-se pe toate buzunarele. Eastlines este serviciul de coletarie care deserveste atat comunitatea romaneasca din Marea Britanie, cat si o multitudine de persoane juridice interesate in transportul de marfa, grupaje si coletarie intre cele doua tari.

Eastlines Romania este serviciul de coletarie cu discount, aflandu-se in slujba tuturor celor care doresc ca pachetele lor sa ajunga cu bine la destinatie. Alege profesionalismul si o echipa de oameni care sunt langa tine de fiecare data cand apelezi la ei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata