Breaking news

În premieră în România, o ușă de garaj este personalizată cu imagini

loading...

În premieră în România, compania RTH Proconstruct a realizat în parteneriat cu FotoTapet.ro, prima ușă de garaj personalizată cu imagini, în proporție de 100%.

usi de garaj cu fototapetUșa de garaj RTH personalizată cu fototapet este acum la dispoziția clienților într-un număr infinit de variante. De la peisaje exotice, până la lucrări abstracte, ușa de garaj va deveni centrul imaginației oricui își amenajează sau reamenajează casa. Materialul utilizat pentru realizarea fototapetului aplicat pe ușile de garaj marca RTH, NU este hârtie rezistentă la adeziv, NU este hârtie autocolant, NU este un plastic pe care se face inscripționarea.

Regresul înregistrat în România de segmentul construcțiilor ne-a afectat direct, însă, gama variată de produse pe care le producem și le importăm de la companii de renume din Europa, ne-a oferit avantajul de a ne putea adresa și segmentelor adiacente. De exemplu, avem uși rezidențiale inovative cu un înalt grad de siguranță și confort, avem uși speciale pentru spitale, precum și uși antifoc, utile în activități periculoase ce necesită protecție suplimentară. Cred că în perioada în care activitatea este amenințată de o cerere mai mică, concurența pe o anumită piață începe să funcționeze cu adevărat. Cu cât produsele sunt mai diversificate, prețurile sunt mai competitive, iar calitatea este ridicată, tocmai pentru că, clienții, pot face o selecție mai atentă a furnizorilor. Contează de asemenea și termenele de plată sau garanțiile pe care le oferi pe piață. Din acest punct de vedere, RTH Proconstruct este o companie solidă, cu o cotă de piață semnificativă, care poate susține prin reprezentanții săi, lucrări importante în toată țara”, a declarat Eugen Romașcanu, directorul RTH.

Fiind vorba despre un proiect inovativ în Europa, care va revoluționa modul în care clienții își pot realiza ușa de garaj, au fost necesare o serie de teste și verificări, astfel încât ușa de garaj să reziste condițiilor de montaj și expunere la factorii externi.

Costurile de personalizare ale unei uși de garaj sunt de aproximativ 200 euro, tarif ce diferă în funcție de dimensiunea golului de ușă existent.

Lucrările realizate de noi sunt izbitor de asemănătoare cu realitatea. În lipsa elementelor decorative ale unei uși de garaj, imaginea aleasă ne va conduce în mediul său original. Conceptul de FOTO tapet definește întocmai calitatea lucrărilor noastre. Materialul folosit de noi este rezistent în timp și intangibil în contactul cu apa și/sau umezeala. Fototapetul poate fi curațat rapid, cu apă, pentru a îndepărta depunerile din aer. Metodele de prelucrare grafică și imprimare nu permit sesizarea pixelilor de la o distanță de 70 cm. Fototapetul NU este printat sau tipărit! Procedeul de prelucrare și imprimare a imaginii este unul special care îmbunătățește calitatea grafică a imaginii și oferă un confort vizual de excepție”, a explicat Elena M. BARSAN, reprezentantul  FotoTapet.ro.

Ușile de garaj cu fototapet personalizat pot fi realizate cu peisaje, personaje, mașini sau modele grafice speciale, în funcție de indicațiile și dorințele clientului. Deoarece este nevoie de o imagine grafică de mari dimensiuni în funcție de ușa de garaj necesară, aceasta poate fi editată/compusă vectorial, realizându-se astfel inclusiv anumite modele repetitive.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata