Breaking news

Iată cum îți poți debloca ușa fără să fii nevoit să o spargi

loading...

Blocarea unei uși, indiferent de materialul din care este confecționată, reprezintă motiv de nervi, supărare și de multe ori luăm decizii nepotrivite și mulți găsesc ca soluție rapidă de rezolvarea situației, spargerea ușii. Însă, deblocarea se poate realiza rapid, eficient și fără distrugerea ușii. 

deblocari usiDacă te-a pândit ghinionul și fie ai uitat sau pierdut cheile, sau s-a blocat cheia în yală, nu te îngrijora și nu te apuca să spargi ușa cu ce ai la îndemână.

Ușa se poate bloca fie ca urmare a defecţiunilor, fie ale butucilor care se blochează şi nu mai pot fi acţionaţi, fie ale broaştelor. Astfel de defecţiuni pot fi prevenite dacă se intervine la apariţia primelor semne cum ar fi atunci când cheia nu mai iese uşor din butuc sau da semne că se blochează în timpul rotirii.

Deblocarea unei uşi pare o sarcina dificilă pentru neprofesioniști. Însă, un bun lăcătuș va depista rapid defecţiunea şi cu ajutorul sculelor profesionale să reușească deblocarea ușii fără a afecta în vreun fel structura uşii şi a elementelor adiacente.

Dacă ai pierdut cheile sau ușa s-a blocat, iată ce trebuie să faci într-o astfel de situaţie:

1. Nu lovi ușa și nu încerca să o deschizi cu forța întrucât este posibil să provoci daune care pot duce şi la schimbarea uşii, ceea ce devine mai costisitor decât intervenţia unui specialist.

2. Dacă te pricepi la înșurubări, poți alege o şurubelniţă și cu ajutorul ei să desfaci yala scoțând șuruburile. După ce desfaci yala încearcă să forţezi uşor butucul şi vei reuşi să deblochezi uşa.

2. Dacă nu te pricepi deloc, decât să strici și ușa, apelează la un lăcătuș mecanic, dacă se poate angajat al unei firme de profil pentru a avea garanția că serviciile sunt de calitate.

3. Atunci când se impune schimbarea butucului și implicit a cheilor, nu permite înlocuirea butucului dacă acesta nu a fost sigilat atunci când lăcătuşul face montajul.

Dacă locuieşti în Bucureşti sau în împrejurimi și ai probleme cu ușa, poți apela la angajații companiei Deblocari Usi, detalii suplimentare despre serviciile oferite puteți găsi site-ul oficial:  deblocari-usi.comIndiferent de oră, dacă vei suna la 0724066,662 și în maxim 30 de minute un lăcătuș va veni la tine pentru a-ți debloca ușa.

Compania Deblocari Usi SRL, înființată în 2004, are sediul pe Strada Minulescu Nr. 63, Sector 3, București, este autorizată pentru a presta acest tip de servicii, emite factură și oferă garanție pentru lucrările prestate.

Compania Deblocari Usi SRL oferă servicii pentru deblocarea ușilor metalice, din lemn dar și a celor din termopan. Lăcătușii firmei pot deloca și seifuri, pot debloca toate tipurile de yale, broaşte, butuci, cilindri sau sisteme de închidere.

Asigură piese de schimb pentru toate yalele comercializate în ţară și confecţionează și multiplică chei de înaltă siguranţă pentru casele de valori.

Informații despre companie poți afla și de pe internet, accesând contul de google plus și twitter.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata