Breaking news

House’n’Office oferă servicii profesionale de curățenie industrială

loading...

Menținerea ordinii și curățeniei în hale și parcuri industriale reprezintă o problemă serioasă și extrem de importantă pentru companiile care desfășoară activități de retail, transport și depozit de marfă sau pentru cele care activează în domeniul construcțiilor.

curatenie industrialaMenţinerea unui mediu de lucru curat și sigur înseamnă angajaţi sănătoşi, fericiţi şi mult mai productivi.

Compania House’n’Office a dezvoltat în cei opt ani de activitate în domeniul curățeniei, un pachet de servicii profesionale care se referă la curățenia industrială.

House’n’Office pune la dispoziţiea companiilor, cel mai eficient set de operaţiuni de curăţenie profesională dedicat situaţiilor post-constructor, diminuând semnificativ disconfortul creat de lucrările de construcţii dar și costurile de curățenie.

Serviciile de curăţenie industrială pot fi prestate atât în timpul programului de lucru, înaintea începerii programului de lucru al beneficiarului sau chiar în ture de noapte.

Curăţarea spaţiilor industriale necesită echipamente performanţe şi planuri de acţiune adaptate la specificul activităţii, astfel curăţenia devine parte integrantă a procesului de producţie.

Condiţiile de lucru sunt adeseori extreme, dar prin experienţă House’n’Office a dezvoltat metode de intervenţie eficiente.

H’n’O Solutions oferă soluţii de curăţenie industrială pentru companii din domenii industriale diferite: industria alimentară, fabricarea automobilelor, industria medicală.

Astfel asigură curăţenia şi igienizarea liniilor de producţie, a spaţiilor automatizate sau semiautomatizate, spaţiilor de depozitare şi a depozitelor frigorifice.

Curăţenia industrială se referă atât la curăţarea interioară pentru toate tipurile de clădiri, cât și la curățenia exterioară, ceea ce implică și alpinism utilitar.

La capitolul curățenie interioară, pachetul de servicii H’n’O Solutions include curățenie în spaţiile administrative din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de mărfuri, hale industriale, diverse spaţii de depozitare şi productie.

În privința curățeniei exterioare, H’n’O Solutions realizează întreţinerea şi curăţarea de spaţii exterioare, întreţinere spaţii verzi şi întreţinere spaţii betonate cum sunt căile de acces și parcările.

Curățarea geamurilor exterioare, indiferent de dimensiunea și înălțimea clădirii, se realizează prin sistemul de alpinism utilitar.

H’n’O Solutions are pregătirea tehnică şi umană necesară să asigure un standard ridicat în domeniul alpinismului utilitar, oferind o calitate deosebită a lucrărilor.

H’n’O Solutions asigură îndepărtarea depunerilor de pe geamuri, scări de acces la diferite utilaje şi paliere de înălţime, luminatoare, sine de transport şi alte utilaje mobile.

Curăță profesionist tot ce înseamnă pod rulant, grinzi de susţinere, tubulatură aerisire, tubulatură evacuare. În plus asigură și măturatul şi spălatul mecanic cu maşină automată de spălat şi uscat pardoseli dure (beton elicopterizat, gresie, epoxidică, rasinizata, marmură, mozaic, PVC, etc.).

Aspiră şi curăţă zonele înalte precum structuri metalice, vopsit stâlpi de susţinere, curăţenie aerisiri, curățare pereţi cortină şi curățare pereţi din tablă ondulată cu alpinişti utilitari.

Apelând la o companie specializată în curățenie industrială aveți o serie de avantaje precum:

– scăpați de grija curățeniei în hale, depozite, clădiri administrative

– nu mai este nevoie să angajați personal calificat și să cumpărați mașini și soluții de curățenie

– prelungiți durata de viață a utilajelor curățate de profesioniști

– curăţenia industrială în hale şi pe liniile de producţie asigură calitatea şi randamentul muncii

– reduceți cheltuielile cu întreținerea curățeniei

– vă puteți deduce integral costurile cu serviciile de curățenie.

Pachetul de servicii de curățenie industrială oferit de H’n’O Solutions este dedicat societăţilor comerciale ce au în administrare clădiri de birouri, hale de produsctie şi depozitare, parcuri logistice din Bucureşti – Ilfov, Prahova și Giurgiu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata