Breaking news

Ghid privind alegerea ușilor și ferestrelor din tâmplărie PVC. Specialiștii metalglass.ro ne prezintă cele mai bune sfaturi!

loading...

În paralel cu dezvoltarea societății, construcțiile cunosc o perioadă foarte importantă, ca dovadă fiind modul în care se extind zonele urbane, precum și cele rurale de asemenea. Ei bine, construcțiile din prezent pun accent pe 3 aspecte: eficiență, design și fiabilitate, motiv pentru care fiecare alegere ce trebuie să fie luată este importantă.

metalglass_8Din rândul elementelor indispensabile unei case fac parte ușile și ferestrele. Acestea au un rol deosebit de important, având rolul de a izolat termic și fonic locuința, precum și de a oferi un plus de imagine acelui spațiu, fie că este vorba despre o casă, fie că este vorba despre un apartament.

Ținând cont de importanța pe care o prezintă ușile și ferestrele, vom prezenta în continuare un scurt ghid pentru persoanele care își doresc să facă cea mai bună achiziție a acestora, oferind sfaturi utile, practice, îmbinate cu o analiză în ceea ce privește diversele opțiuni ce există și sunt prezentate pe site-ul metalglass.ro.

Alegerea ușilor

Orice spațiu are o cale de acces, însă câte dintre acestea oferă și o primire călduroasă, întâmpinând prin bun gust și eleganță? Acesta este și principiul după care se ghidează la rândul lor experții metalglass.ro, oferind o varietate de uși ce excelează la capitolul aspect și utilitate.

Ușa Standard

Aruncând o privire pe site-ul metalglass.ro se poate observa cu ușurință faptul că se poate face alegerea cea mai bună, acesta oferind mai multe multe modele de uși, cu diverse caracteristici și specificații. Una dintre acestea este chiar ușa Standard, cu o utilitate ridicată, putând fi montată în cadrul spațiilor comerciale, birouri, locuințe, case de vacanță și multe altele.

Cu o stabilitate ridicată, o suprafață exterioară ce este foarte ușor de curățat și întreținut, respectiv un sistem antiefracție, ușa standard este una ce se poate regăsi cu ușurință în orice spațiu, oferind pe deplin toate aceste avantaje menționate.

Ușa Performance

Așa cum o arată și numele, ușa Performance se adresează celor care vor să aibă parte de cel mai modern și avansat sistem de închidere, etanșeitate și rezistență în același produs. Toate aceste aspecte fiind punctate pe deplin de ușa Performance.

Alegerea ferestrelor

Orice proprietar își dorește să aibă parte de toate condițiile necesare, confort, aspect, iar pentru ca acestea să fie îndeplinite e nevoie de o alegere atentă a ferestrelor. De asemenea, nevoile pot să difere destul de mult, lucru ce a fost înțeles pe deplin de către specialiștii metalglass.ro, care vin în întâmpinarea tuturor clienților cu o gamă variată de ferestre realizate din tâmplărie PVC. Să vedem despre ce este vorba:

Fereastra Ambient

Acestea sunt excelente pentru persoanele care vor să aibă ferestre de o dimensiune mai mare, lucru satisfăcut pe deplin prin faptul că pot atinge chiar și 2,20 m înălțime.

Cu un geam ce prezintă și o grosime de 32 mm, aceste ferestre asigură o izolație termică excelentă, aspect ce este completat și de o izolație fonică pe măsură. Ce rezultă? Un grad de confort cât se poate de ridicat, liniște și odihnă.

De asemenea, fereasta Ambient are feronerie Maco, cu microventilație și contraacționare greșită, alături de un sistem de reglare pe 3 direcții.

Etanșeitatea la vânt, ploaie, respectiv praf, se prezintă și ea la un nivel excelent, aspect ce se regăsește de altfel la toate produsele realizate din tâmplărie PVC care sunt oferite de către metalglass.ro.

Fereastra Performance

Cu un design modern și deosebit de elegant, aceste ferestre sunt o alegere excelentă pentru toți cei care își doresc să aibă parte de cele mai bune performanțe, alături de o estetică aparte adusă locuinței respective.

Această fereastră este disponibilă în mai multe variante de acrylcolor și decor lemn, astfel încât să fie pe gustul tutoror. Să mai aducem în discuție faptul că prezintă o performanță deosebită în ceea ce privește reducerea consumului energetic? Ei bine, fereasta Performance este cea mai bună alegere pentru persoanele care vor să facă o investiție ce se amortizează rapid.

Servicii de montaj, întreținere și reparații

Nu în ultimul rând, atunci când vine vorba despre achiziționarea acestor produse trebuie să se țină cont și de serviciile conexe pe care acei specialiști le oferă. Ca de exemplu, metalglass.ro pe lângă faptul că oferă o tâmplărie de cea mai bună calitate și cu o fiabilitate pe măsură, mai pune la dispoziția celor interesați și servicii de montaj, înlocuire, întreținere sau reparații.

Prin urmare, în alegerea ușilor și ferestrelor din tâmplărie PVC cu geamuri din termopan, trebuie să se țină cont de nevoi, dimensiuni, etanșeitatea necesară, durabilitatea, respectiv un raport optim între calitate și preț.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata