Breaking news

Furnizorul tau premium de piese pentru camioane

loading...

In noiembrie 2016, firma Mec Diesel SEE preia echipa Premium Truck Parts de la Automotive Investment Corporation, cu scopul de a deveni cel mai bun specialist in motoare din Romania  si  furnizorul numarul unu de piese de schimb si lubrifianti pentru vehicule comerciale.  Acesta a fost momentul in care s-a realizat pasul de la vanzarea de piese de schimb originale Iveco la colaborarea cu peste 100 de companii partere pentru care se asigura in prezent importul si distributia a mai multor marci de vehicule comerciale, vehicule pentru transportul persoanelor, remorci si semi-remorci.

Statutul de specialist in piese pentru camioane si nu numai este dat de gama de solutii complete oferite atat prin magazinul online cat si prin consultanta pusa la dispozitie de specialistii in elemente de franare si pneumatice, elemente de directie si suspensie, ambreiaje si elemente de transmisie, filtre, caroserii si elemente electrice.

Reteaua nationala de depozitare si logistica ofera acoperire la nivel national prin 10 centre situate in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Galati, Iasi, Sibiu, Craiova, Cluj-Napoca, Oradea si Arad. Cei 30 de ani de experienta in furnizarea de motoare si piese pentru camioane se regasesc in peste 15.000 de repede unice pe stoc si consultanta tehnica oferita de specialisti.

Cand vine vorba de comparatia dintre piesele de camion originale si cele compatibile, trebuie avute in vedere urmatoarele aspecte: doar pentru ca o piesa arata identic cu o piesa originala, nu inseamna ca are si aceeasi calitate. Felul in care se potriveste si functioneaza nu pot inlocui ani de testari, inginerie si intelegere a intregului sistem ce se regasesc in piesele originale.

Diferentele dintre anumite tipuri de piese de schimb pentru camioane se rezuma la speficificatiile dupa care sunt construite si daca producatorul de componente a inteles pefect felul in care acea piesa va functiona. Piesele originale sunt, de regula, componente ale unui sistem ce a fost proiectat si construit pentru a functiona impreuna cu erori minime. Astfel, proprietatile mecanice si marjele de toleranta sunt printre caracteristicile care diferentiaza piesele de schimb originale de alte tipuri de piese.

Un sistem sigur este rezultatul functionarii impreuna a tuturor componentelor in felul in care au fost gandite si construite. A schimba componentele sistemului reprezinta  un pericol ca acesta sa nu mai opereze in siguranta. De asemenea, si consultanta post vanzare este un factor diferentiator.

Contacteaza specialistii Mec Diesel See pentru a afla care piese de schimb se potrivesc cel mai bine nevoilor afacerii tale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata