Fii bucătar profesionist şi lucrează în restaurante de top participând la cursuri de bucătar acreditate

loading...

Bucataria este o necunoscuta pentru multi. Ingrediente, modalitati de preparare si procese pe care doar in filme sau in emisiuni culinare le poti intalni, toate dau un farmec aparte gatitului si artei culinare moderne. Pasiunea pentru bucatarie insa o cunoastem cu totii. La unii se manifesta mai puternic, la altii mai putin, insa cu totii o avem acolo, in noi, nativ, asteptand sa iasa la iveala.

curs bucatarDe unul singur poti invata cate ceva din tainele bucatarie, dar ca sa si traiesti din gatit ai nevoie de multa experienta si cel mai important de pregatire de calitate. Pregatirea se obtine usor astazi prin intermediul cursurilor de bucatar. Cursurile de acest tip sunt de durata scurta, cateva saptamani, dar teoria si practica sunt concentrate. Astfel inveti cam tot ce ar trebui sa stii pentru a manui la modul profesionist orice ustensile si orice ingrediente.

Cursurile de bucatar iti ofera pregatire temeinica

Avantajele cursurilor de bucatar sunt date de numarul mare de probleme si subiecte acoperite, de practica in unitati de top, cu bucatari si chefi cu experienta uriasa, de la care fiecare cursant are ce invata. La acestea se adauga calitatea cursurilor, numarul mare de variante de cursuri la care pot participa cei interesati si preturi bune pentru fiecare modul.

In cadrul cursurilor de bucatar fiecare cursant poate vedea exact cum functioneaza o bucatarie, isi poate da seama ce calitati trebuie sa aiba pentru a ajunge un bucatar profesionist, unitatile in care se face practica ofera mediu de lucru placut si toate cele necesare pentru o practica de calitate.

LOGICS, centrul de pregatire profesionala cu peste 10 ani experienta, ofera cursuri acreditate de bucatar profesionist, la final se primesc diplome de calificare atestate de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si ANC, examenele vor fi cat se poate de serioase si vor fi un instrument foarte bun pentru a vedea exact ce a inteles fiecare cursant din cursurile predate.

La LOGICS bucataria nu mai este un secret pentru nimeni

Fiecare curs are parte teoretica si practica, se pune accent pe practica, fiecare element din orele teoretice este exemplificat in timpul practicii in unitati de top, cursantii se pot angaja imediat dupa terminarea cursului in unitatile partenere.

La cursuri pot participa bucatari la inceput de drum, amatori sau profesionisti, programul este flexibil, cursurile dureaza 18 saptamani, in cadrul lor se vor invata notiuni despre comunicarea la locul de munca sau aprovizionare si intocmire de documente, despre meniuri si tehnici de preparare a mancarii, despre condimente si plating. Lunar apar doua sesiuni noi, clasele se completeaza permanent cu cursanti, practica va inseamna lucrul cot la cot cu angajatii din unitatile respective pentru a vedea exact ce se intampla in bucataria profesionista si ce inseamna a fi bucatar profesionist. Cursantii pot alege sa lucreze in unitatile partenere din tara sau strainatate, diplomele sunt recunoscute national si international.

256 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*