Breaking news

După ce criterii să alegi şi să angajezi o firmă de curăţenie

loading...

Serviciile de curăţenie profesională sunt tot mai căutate atât de companii cât și de persoanele fizice cu dare de mână și în criză de timp. Pentru că cererea este în continuă creștere, numărul firmelor cere oferă servicii de curățenie crește de la o lună la alta. Astfel că alegerea unei firme potrivite pentru a-și face curățenie unde ai nevoie, poate fi dificilă. De aceea te ajutăm cu sfaturi practice de care să ții cont atunci când îți alegi firma de curățenie.

firma de curatenieCompaniile, indiferent de profil și mărime, încep să apeleze tot mai des la firmele de curățenie, fie pentru spații închise, precum birouri, hale de producție, sau exterior, parcări sau parcuri. Managerii au înțeles că timpul înseamnă bani și că pentru o firmă este mai eficient din punct de vedere economic să externalizeze serviciul de curățenie, decât să aibă angajați permanenți pentru a face și menține curățenia.

Și românii cu apartamente sau vile, încep să apeleze la firmele de curățenie fie pentru că nu au timp să își facă singuri curățenie, fie pentru că preferă profesioniștii în domeniu.

Indiferent de situație, trebuie să ții cont de câteva criterii atunci când apelezi la o firma de curatenie.

Iată trei criterii de care să ții cont atunci când îți alegi firma de curățenie:

Experiența profesională și portofoliul

Dacă sediul firmei de curățenie este unul curat și bine amenajat, este un prim semn că ai pășit pe ușa care trebuie și că firma în cauză denotă seriozitate și profesionalism.

Un sediu curat şi bine îngrijit denotă atenţia la detalii şi reprezintă totodată grija cu care firma tratează clienţii.

Odată pășit în sediul firmei, în prima discuție cu reprezentantul acesteia, solicită informații despre activitatea firmei și portofoliul de clienți.

Numărul clienților și brandul acestora reprezintă alte criterii de selecție. Dacă au clienți cunoscuți și celebri în România, este un indiciu clar că sunt profesioniști și că poți apela cu încredere la ei.

Numărul angajaților și dotările tehnice, reprezintă alt criteriu de selecție a firmei de curățenie.

Prețul

Ca să își atragă clienți, multe firme apelează la oferte ce includ prețuri foarte mici. Însă prețul mic poate reflecta și servicii îndoielnice.

Așadar, nu alege oferta doar după preț. Ci ține cont de mai multe criterii.

Trebuie să analizezi cu atenție oferta de preț în funcție de ce servicii se oferă.

Varianta cea mai eficientă este abonamentul la o firmă de curățenie, întrucât prețul scade și ai siguranța că săptămânal, sau lunar, ai o firmă care vine și se ocupă de tot ce ține de curățenie în firma ta.

Evită să alegi o companie care te taxează la oră, întrucât există posibilitatea ca angajații să tragă de timp pentru ca factura de plată să fie mai mare.

Este recomandabil să alegi o firmă de curățenie care stabilește tariful la metru pătrat sau locuință.

Pachetul de servicii

Firmele care oferă un pachet de servicii complete și cu program flexibil, sunt cele mai recomandabile pentru a fi angajate să îți facă curățenie.

Firmele care se mulează cu servicii de curățenie în funcție de necesitățile tale și în funcție de programul tău, sunt cele mai potrivite.

Poți să soliciți ca firmele să vină fie înainte de începutul programului de lucru, sau la finalul orelor de program.

Dacă este vorba de curățenie în spații neamenajate, sau în parcări și parcuri, atunci poți să soliciți să vină în timpul programului pentru a superviza în liniște activitatea de curățenie.

Dacă este vorba de curățenie în case locuibile, sau birouri, trebuie să soliciți firmei de curățenie informații despre substanțele folosite pentru a nu crea iritații și intoxicații copiilor și sau/angajaților.

În funcţie de spaţiu, de programul stabilit şi de nevoile de curăţenie pe care le avem, putem primi oferte personalizate şi avantajoase pentru noi.

Cea mai bună reclamă o reprezintă recomandarea venită din partea unui prieten sau a unei cunoștințe. Astfel că la capitolul recomandări, exclusivNEWS.ro vă propune să apelați cu încredere la firma de curățenie House’n’Office Solutions.

Compania are o vastă experiență în materie de servicii de curățenie, atât în regim privat pentru apartamente și vile, cât și în regim corporate, pentru birouri, hale, magazine, spitale, școli, parcuri și parcări.

Compania House’n’Office Solutions își adaptează pachetul de servicii în funcție de cerințele clientului, astfel încât acesta să fie mulțumit de rezultat.

Compania deține angajați bine pregătiți și echipamente profesionale de ultimă generație, astfel că serviciile de curățenie sunt la standarde de înaltă calitate.

Pe lângă toate aceste detalii, compania denotă seriozitate, promptitudine și prețuri extrem de competitive, pentru București, Ilfov și Ploiești.

Curățenia nu se referă doar la gunoiul fizic care ne invadează locuința, biroul, firma, ci și la curățenia mediului ambiant în care locuim și ne desfășurăm activitatea, astfel încât să fim feriți pe cât posibil de microbi, bacterii și viruși car ene pot îmbolnăvi.

Firmele de curățenie oferă servicii complete care includ și proceduri de dezinfecție, dezinsecție și deratizare. De aceea vă recomandăm să apelați la firmele de profil pentru o curățenie ireproșabilă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata