Breaking news

De ce să apelezi la o firmă pentru servicii de curățenie în birouri

loading...

Pentru cel puțin 40 de ore pe săptămână, biroul devine locul de muncă al multor români. Este locul unde zilnic, 8 ore, lucrează, respiră, comunică și chiar mănâncă. Astfel că biroul trebuie să fie în permanență curat. O soluție optimă pentru ca biroul tău să strălucească de curățenie o reprezintă firmele de profil.

servicii curatenie birouriUn birou care nu este curățat cel puțin săptămânal, devine dintr-un loc de muncă într-unul de îmbolnăvire pentru angajați. De aceea majoritatea firmelor apelează la servicii de curățenie prestate de companii specializate.

Atât companiile de stat cât și cele private au externalizat serviciile de curățenie pentru că sunt mai rentabile atât din punct de vedere financiar cât și sub aspectul eficienței.

Firmele de curățenie dețin personal specializat și profesionist care știe exact cum și în ce fel să curețe anumite suprafețe, astfel încât biroul să strălucească de curățenie și să miroasă curat.

Compania House’n’Office oferă de opt ani de zile servicii curățenie birouri, curățenie generală și curățenie de întreținere pentru imobile de birouri, parcuri logistice și parcuri de afaceri atât în București, Ilfov cât și în Ploiești.

House’n’Office practică cele mai competitive prețuri de pe piață. mici prețuri de pe piață. Dacă închei un contract de prestări servicii cu compania, vei plăti un preț negociat pe metru pătrat de suprafață curățată.

Apelând la firme specializate de curățenie ai o serie de avantaje, precum:

1. Firmele de curățenie îți pot furniza doar acele tipuri de servicii de care ani nevoie, fără să fii obligat să iei un pachet întreg

2. Economisești timp și bani

3. Nu îți mai bați capul să urmărești dacă femeia de serviciu își face treaba

4. Personalul calificat îți oferă garanția că banii plătiți se regăsesc până la ultimul leu în rezultatul final al curățeniei

5. Firmele care oferă servicii de curățenie știu exact ce să facă ca să mențină spațiul de lucru curat

6. Vă puteţi deduce integral chieltuielile cu firma de curăţenie

7. Firmele vin să facă curățenie la orice oră, înainte de a veni angajații la birou, sau la finalul programului, sau pot oferi asistență permanentă în timpul programului de lucru al beneficiarului.

8. Pachetul de servicii de curățenie include:  curățarea căilor de acces din birouri, curăţarea şi spălarea pardoselilor din birouri, ștergerea prafului, curăţarea întregului mobilier, spălarea geamurilor, cât și igienizarea şi dezinfectarea grupurilor sanitare și a bucătăriilor sau sălilor de mese.

Perioada sărbătorilor Pascale, aglomerează activitatea firmelor de curățenie, întrucât mai toată lumea se grăbește să facă curățenia de primăvară și să întâmpine Paștele, în curățenie lună.

House’n’Office oferă servicii de curatenie și pentru persoanele fizice, în apartamente și vile. Pentru un apartament cu 1-2 camere, costul unei curățenii generale este de doar 300 lei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata