Breaking news

De ce operatorii de excavatoare prefera modelele CASE WX Clasa 8

loading...

Excavatoarele pe pneuri CASE WX Clasa 8 ofera performanta ridicata de ridicare si sapare, cu structura superioara compacta si design bine echilibrat.

Constructia modulara a sasiului va permite sa alegeti intre picioarele pentru stabilitate, lama de buldozer sau o combinatie a celor doua. Vizibilitatea exceptionala, stabilitatea si manevrabilitatea va permit sa lucrati eficient in spatii inchise.

Excavatoarele cu pneuri CASE WX ofera raspunsul la cele mai solicitante situatii rezidentiale si urbane.

Excavatoarele pe pneuri CASE WX Clasa 8 ofera operatorului conditii de comfort de prima clasa. Inclinarea coloanei de directie este reglabila in mod continuu pentru a se asigura cea mai buna pozitie de lucru a operatorului; comenzile sunt reglabile individual pentru a se potrivi preferintelor lui; scaunul reglabil cu suspensie pneumatica si incalzita, combinat cu designul ergonomic al bratelor si pedalelor, ofera cea mai buna cabina de lucru posibila.

Sticla de siguranta colorata, jaluzelele si protectia transparenta impotriva ploii ce se afla deasupra geamului frontal ofera conditii de lucru confortabile, climat optim in cabina pentru o munca mai productiva. Un compartiment termoizolat pentru a mentine alimentele fierbinti sau reci, o multime de compartimente de stocare, un radio cu porturi USB, un microfon pentru hands free, un port auxiliar frontal si o priza auxiliara de 12V completeaza armonios statia de lucru confortabila a operatorului.

Operatorii de excavatoare prefera modelele CASE WX Clasa 8 pentru ca sunt usor de operat. Modulul de comanda este conceput pentru a minimiza oboseala, avand toate functiile de deplasare si butoanele usor accesibile si grupate pe coloana de directie.

Informatiile excavatorului sunt usor de accesat si inteles datorita monitorului din cabina, astfel incat operatorul se poate concentra asupra operatiilor. Un nou cadran pentru selectarea modului de lucru si a vitezei motorului ajuta operatorul sa seteze masina in orice mediu de lucru. Cadranul ofera viteze reduse de mers in gol, doua module pentru ridicare si trei module de lucru ecologice. De asemenea, ofera acces la modulul Heavy pentru o performanta maxima la sapare.

Noul modul de nivelare poate fi usor activat in modululele Eco sau Heavy apasand pur si simplu un buton din joystick-ul din dreapta. Lama si fiecare dintre stabilizatoare sunt actionate proportional. Fiecare dintre stabilizatori poate fi usor actionat printr-un comutator dedicat.

Operatorii de excavatoare prefera modelele CASE WX Clasa 8 pentru ca ofera vizibilitate excelenta in cabina de lucru. Suprafetele cu geamuri mari, geamurile din sticla securizata, geamul intreg din dreapta si geamurile mari ale acoperisului ofera o vizibilitate superioara de jur imprejur. Camera standard din spate imbunatateste vizibilitatea pentru spate.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata