Breaking news

De ce ar trebui să înveți germana acum

loading...

Există nenumărate motive pentru a învăța limba germană. Aici puteți citi despre modalitățile cele mai eficiente cursuri de limba germană pentru copii si adulti si companii in Bucuresti.

Am selectat pentru dumneavoastra cateva bune motive pentru învățarea limbii germane:

 1. Comunicare

Germana este vorbită de mai mult de 120 de milioane de persoane în Austria, Germania, Liechtenstein, Luxemburg, Elveția și în unele părți ale Belgiei, Italiei de Nord și Franței de Est.

 1. Afaceri

Germana este o limbă cheie în Uniunea Europeană și noile economii din Europa Centrală și de Est. Învățarea în limba germană vă îmbunătățește șansele de succes pe piața de muncă de astăzi.

 1. Cultură

Germana are un limbaj cultural foarte important, este limba marilor valori culturale cum ar fi Goethe, Mozart, Beethoven, Freud, Klimt și Einstein, precum și de numeroși alți mari artiști și oameni de știință. Astăzi, 10% din toate cărțile publicate în întreaga lume sunt în limba germană.

Învață germana direct de le vorbitori nativi :

Eficiență și îmbunătățire durabilă, imersiunea totală va îmbunătăți foarte mult modul în care învățați limba germană, aflati acum despre cursurile de germană in Bucuresti in trend acum, acestea sunt interactive intensive și eficiente, muntisenzoriale și distractive!

Abordarea German Kulturhaus este personalizată si presupune ideea că nevoile fiecărui student sunt foarte diferite. Astfel, am modelat metodologia noastră atât pentru a fi flexibilă, cât și pentru a se adapta la nivel individual.

Desigur, aceste beneficii vor începe în sala de clasă virtuală în sine. Pentru cei care beneficiază de o interacțiune cu alți studenți, Lingoda oferă cursuri care în general conțin patru sau cinci participanți suplimentari.

Aceste cursuri se concentrează pe nevoile discrete ale celor în cauză. În mod alternativ (și pentru programe de formare mai intense) sunt disponibile și sesiuni “one-on-one”. Acestea sunt ideale pentru oricine caută să-și îmbunătățească abilitățile într-un anumit domeniu sau dorește pur și simplu să-și intensifice experiența lingvistică.

Scoala de limba germana German Kulturhaus ofera fiecărui student resursele interactive aflate la dispoziția sa ori de câte ori este necesar. Acestea completează cursurile noastre față-în-față, mărind în mare măsură curba de înțelegere și de învățare. Unele caracteristici unice includ (dar nu se limitează la acestea):

 1. Abilitatea de a stabili obiective unice.
 2. Monitorizarea progresului printr-o bara de progres a învățării.

Această flexibilitate oferă chiar participantului posibilitatea de a-și personaliza propriul curs. Prin urmare, se poate lua o abordare orientată și eficientă.

Rezultatul final va fi un nivel de înțelegere mai robust și datorită clasei noastre live, conversația germană va fi absorbită mult mai ușor decât într-un cadru mai tradițional (și mai puțin stimulativ). Deci, studentul nu va mai concentra concentrat asupra obiectivelor pe care le-au stabilit pentru ei înșiși.

Încă din prima zi, participanții se pot aștepta să înceapă să vorbească în limba germană cu ajutorul instructorilor vorbitori nativi ai limbii germane.

La finalizarea cursului, Lingoda va emite un certificat bine-recunoscut, care este o completare excelentă a CV-ului. Alături de alte certificări, cum ar fi TOEFL și IELTS, acesta este un instrument puternic în lumea profesională.

loading...
2 Comentarii
 1. Nicolaeta spune

  Aceatsat scoala de limba germana este chiar OK. Am participat impreuna cu copii la cursurile de vara. Recomand !

 2. Nick spune

  De incredere, recomand aceste cursuri !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata