Breaking news

curatenie-birouri-bucuresti.ro, site-ul care-ți oferă cele mai bune servicii profesionale de curățenie

loading...

De curând, compania House’n’Office a lansat în spațiul virtual un site care oferă exclusiv servicii profesionale de curățenie pentru clădiri de birouri și hale industriale. Fie că este vorba de renovare, construcție nouă, reamenajare spații, mizeria își face apariția și aveți nevoie de specialiștii care să vă scape de această problemă.

servicii curatenie bucurestiCu o experiență de opt ani de zile în prestarea de servicii de curățeniefirma de curatenie House’n’Office vine în ajutorul firmelor care dețin clădiri de birouri și hale comerciale și industriale, cu un site ce oferă servicii personalizate de curățenie, pe această nișă.

curatenie-birouri-bucuresti.ro este ușor de accesat și bine structurat pe categorii, astfel încât să poți lua o decizie rapidă privind contractarea de servicii de curățenie de la House’n’Office.

Indiferent de mărimea suprafeţelor şi complexitatea acestora, compania oferă servicii de curăţenie profesională folosind echipament profesional, personal calificat, detergenţi şi consumabile igienoco-sanitare pentru activităţile de curăţenie imobile birouri curăţenie de întreţinere şi curăţenie generală, curăţeniere după contructor sau după renovare birouri, curăţenie industrială.

House’n’Office propune partenerilor conceptul “Property Management”, dedicat întreţinerii clădirilor comerciale şi instituţionale.

Conceptul Property Management include:

Mentenanţa tehnică, managementul reviziilor periodice – vizează asigurarea funcţionarii sistemelor clădirii. Întreţinerea predictivă constă în acţiuni de mentenanţă care urmăresc prevenirea defectării echipamentelor, conceput să asigure o bună funcţionare a acestora, prin înlocuirea componentelor uzate înaintea defectării lor.

Servicii de alpinism utilitar – dotată cu echipamente profesionale, compania este pregătită să asigure şi să garanteze calitatea lucrărilor pe care le execută, asigurând un standard ridicat în domeniul alpinismului utilitar, timp de execuţie rapid şi calitate deosebită a lucrărilor, servicii care se desfăşoară atât în Bucureşti cât şi pe teritoriul întregii ţări.

o Servicii de tip handyman – Serviciul constă în mici reparaţii la instalaţia electrică (ex. înlocuirea becurilor, prizelor, comutatoarelor etc), la instalaţiile sanitare prin înlocuirea accesoriilor defecte, sprijin pentru mutarea mobilierului, reparaţii ale obiectelor de mobilier prin înlocuirea accesoriilor uzate sau defecte etc., servicii care nu necesită prezenţa specialistului.

Întreţinerea parcărilor şi a spaţiilor verzi – Acest serviciu include toaletarea şi tratarea vegetaţiei, toate acestea într-un concept unitar, echilibrat şi în armonie cu mediul şi clădirile din preajma.

o Servicii de deszăpezire 

o Dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare;

Prin intermediul site-ului curatenie-birouri-bucuresti.ro, House’n’Office Solutions oferă clienţilor posibilitatea de a alege un pachet de servicii în funcție de necesități:

Single Service – veți beneficia de cele mai competitive preţuri în raport cu calitatea serviciilor.

Mulţi Service – partenerii House’n’Office vor beneficia de aceleaşi avantaje ale calităţii serviciilor în raport cu preţul că şi în cazul Single Service, în cadrul unui singur contract.

Integrated Facility Services – este cel mai complex pachet de servicii oferit de House’n’Offic, integrând serviciile prestate într-un singur contact.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata