Breaking news

Cum vinzi un camion second-hand?

loading...

Ai un camion vechi pe care vrei sa il vinzi pentru a-ti achizitiona unul mai nou si mai peformant? Probabil ca te sperie deja gandul ca trebuie sa incepi sa citesti cat mai multe despre camionul tau, sa il supui la teste si diagnoze, sa stabilesti care este valoarea lui reala, ce atu-uri sunt de exploatat si ce vicii trebuie ascunse si sa afli apoi unde si cum ai putea sa il vinzi cat mai bine… Partea buna este ca exista si o solutie mai simpla, partea rea este ca multi dintre cei care vand camioane rulate nu o inteleg, ci prefera sa vanda pe tot felul de site-uri de anunturi.

Tot ce trebuie sa faci pentru a vinde un camion rulat este sa apelezi la un dealer de camioane, care vinde dar si cumpara camioane rulate.

O solutie ideala pentru camionul pe care vrei sa il vinzi este EVW Holding, care cumpara vehicule de mare tonaj, prin divizia sa EVW Trucks. Astfel, fie ca ai un vehicul comercial, nu conteaza ce marca sau ce model, o remorca sau o semiremorca, o autoutilitara sau vehicule pentru constructii (intrand la aceasta categorie basculante si betoniere) EVW Holding este cu siguranta solutia ideala si pentru tine.

Mai mult decat atat, daca ai un vehicul care trebuie dezmembrat si nu stii ce sa faci cu el mai departe, solutia este tot la EVW Trucks, care achizitioneaza si astfel de vehicule, in principiu pentru vanzarea ulterioara de piese second-hand.

EVW Holding nu este un nume nou pe piata din Romania, ci dimpotriva este unul care pentru clientii sai din domeniul transporturilor este un nume sinonim cu calitatea si profesionalismul. VW Trucks nu numai ca achizitioneaza dar si vinde camioane rulate, astfel ca parcul sau auto este foarte amplu si cuprinde vehicule din toate marcile si modelele, de peste 25 de ani.

Astfel, acesta este locul ideal si pentru achizitionarea unui camion, fie ca iti doresti un vehicul nou sau vei opta tot pentru unul rulat, insa poate mai nou sau mai performant decat cel pe care il vinzi.

In plus tot pentru clientii sai, EVW Trucks ofera si solutii de service, vanzari piese si vanzari de anvelope, noi sau resapate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata