Breaking news

Cum să alegi cel mai potrivit magazin de piese auto online

loading...

Dacă te-a lovit ghinionul și ți s-a stricat mașina, poți rezolva problema în două moduri: fie mergi cu ea în service fie chemi tehnicianul la tine acasă. În cea de-a doua variantă ai sigur nevoie de piese de schimb. Astfel că o soluție rapidă, ieftină și la îndemână o reprezintă magazinele online de piese auto.

piese auto masinaMagazinele online de piese auto vă oferă posiblitatea de a găsi preţuri competitive într-un interval de timp foarte scurt. Mai mult, oferta disponibilă pe internet este mult mai generoasă, din toate punctele de vedere.

Având cheltuieli scăzute în comparaţie cu magazinele fizice, distribuitorii online îşi permit să ofere o gamă de produse la preţuri mai mici. Totuşi, trebuie să fiţi un pic precauţi şi să vă asiguraţi că aţi ales un magazin de încredere.

Relaţii cu clienţii
Departamentul de relaţii cu clienţii este de obicei un bun indicator al seriozităţii unui magazin online. O companie care se respectă oferă clienţilor posiblități multiple pentru a putea fi contactaţi. Obligaţia membrilor echipei de suport este să vă îndrume şi să vă lămurească asupra oricăror nedumeriri. În cazul în care nu sunteţi tratat corespunzător sau nu vi se acordă suficientă atenţie, mai mult că sigur trebuie să vă orientaţi spre alt comerciant online.

Catalogul
Un catalog neclar ascunde probabil în spate o afacere la fel de dezorganizată. Încercaţi să căutaţi detalii despre produsul căutat: poze, descriere sau coduri de referinţă. În cazul în care nu sunteţi sigur de piesa găsită sau întâmpinaţi dificultăţi în a o identifica, luaţi legătura cu magazinul prin e-mail, live chat sau telefon, pentru a vedea maniera în care cei angajaţi se pricep în a vă ajută. În orice caz, dacă nu veţi fi complet lămurit şi lucrurile nu sunt tocmai clare, evitaţi achiziţionarea oricărui produs înainte de a verifica politică de returnare a magazinului.

Oferta
Pentru a studia oferta, mai întâi trebuie să o avem în faţa ochilor. Dacă pur şi simplu căutaţi o piesă fără să ştiţi un cod sau prea multe detalii, puteţi începe prin a cauta o frază precum: piese auto opel. Mai mult că sigur, veţi întâlni printre rezultatele căutării diverse cataloage ale comercianţilor.

Dar dacă totuşi aveţi un cod al produsului, îl puteţi introduce direct în motorul de căutare fără să adăugaţi alte cuvinte, că de exemplu: 600 0016 00. Accesând rezultatele afişate veţi putea întâlni distribuitori care oferă descrieri complete pentru acel produs, cum este cazul în exemplul nostru, respectiv Kit ambreiaj OCTAVIA (1Z3) 1.9 TDI.

loading...
1 Comentariu
  1. Nicu spune

    Foarte interesant, sunt multe magazine de piese si accesorii, mai ales in mediul virtual, dar nu stiu cate din acestea te ajuta sa cauti direct dupa codul de produs!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata