Breaking news

Cum îngrijești interiorul mașinii tale? Produse pentru interiorul masinii pe care le poti comanda online

loading...

Ingrijirea masinii este indispensabila atat in interior, in salon, cat si in exterior. Orice sofer responsabil cunoaste faptul ca pentru confortul in timpul conducerii unui automobil, este nevoie de ordine si curatenie, inclusiv, in salonul masinii.

interior-masinaPentru ca interiorul masinii sa se pastreze cat mai mult timp, sa fie placut, sa nu pastreze mirosuri neplacute, sa nu adune murdarie, este foarte important ca acesta sa fie curatat in mod constant, dar, pe langa asta, este foarte important sa fie achizitionate toate detalii auxiliare de tin de interiorul masinii: covorase, tavite etc.

Este foarte important sa nu fie ignorate aceste detalii, altfel, masina noua nu se va pastra foarte mult timp, deoarece podeaua se va deteriora si se va uza, tocmai de aceea este important sa se ia masurile de preventie, de indata ce a fost cumparata masina.

Foarte multe materiale necesare pentru protectia interiorului automobilului pot fi gasite pe ptc-auto.ro, un magazin online care ofera o gama larga de produse de acest fel.

Nu ne referim doar la masinile noi, este foarte important ca atunci cand ati sesizat ca este deteriorat un covoras in automobil, acesta sa fie schimbat cat mai curand. Pe ptc-auto.ro gasiti modele de materiale de acest fel pentru majoritatea tipurilor de automobile.

In sezonul rece, in special, sunt foarte importante aceste materiale (care sunt produse din cauciuc, de cele mai multe ori). Rolul acestora este de forma un strat de protectie pentru podeaua automobilului, astfel incat sa nu ajunga apa sau alte impuritati pana la ea.

Grosimea acestor materiale, produse variaza, de exemplu, la covorase ea este de aproximativ un centimetru, ceea ce este suficient pentru a stopa scurgerea apei si patrunderea murdariei pana la podea.

Imaginati-va ca nu ar avea masina voastra aceste straturi de protectie a podelei, dar si a portbagajului, iar atunci cand ajungeti in masina iarna si aveti incaltamintea undea, apa se scurge direct pe podeau masinii.

Astfel, nu doar se imbiba podeau cu apa si cu mizerie, ceea ce va rezulta prin deteriorarea acesteia si nevoia de a fi inlocuit cel putin stratul superior, dar si prin crearea unui miros neplacut in masina.

Pe site-ul celor de ptc-auto.ro gasiti materiale pentru protectia podelei si a portbagajului, dar si o serie intreaga de alte detalii de protectie importante pentru automobil, cum ar fi, de exemplu, bandouri si protectie pentru praguri, care sunt prevazute pentru fiecare model de automobil in parte si sunt confectionate astfel incat sa se potriveasca perfect pentru acel automobil.

Tocmai de aceea gasirea modelului de covorase sau alte produse necesare, se efectueaza foarte rapid si usor pe ptc-auto.ro.

De altfel, daca nu va puteti decide cu privire la produsul pe care sa-l comandati si care se potriveste automobilului, cel mai bine ar fi sa apelati la serviciul de consultanta pentru oferirea unor sugestii importante cu privire la solutia optima pentru masina voastra.

Livrarea se face in 24-48 de ore de la plasarea comenzii, ceea ce este un timp destul de scurt de asteptare, iar plata se poate face direct la primirea comenzii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata