Breaking news

Compania Est Metalcab ofera solutii complete in constructia de garduri si imprejmuiri

loading...

Din dorinta a face fata cererilor ridicate venite din partea clientilor in ceea ce priveste fabricarea materialelor de constructie din sarma, producatorul Est Metalcab si-a propus sa dezvolte o afacere de succes in domeniul fabricarii, productiei si distributiei de materiale din sarma.

estmetalcabAstfel, compania Est Metalcab ofera clientilor sai produse si sisteme complete pentru imprejmuiri cu plasa de sarma, plasa gard zincata, plasa gard plastifiata, panouri gard zincate, panouri gard plastifiate, plasa rabitz, plasa sudata zincata, sarma ghimpata, sarma zincata, sarma moale neagra, cuie, stalpi otel negru, stalpi gard zincati, accesorii gard si tevi din otel.

De altfel, produsele din sarma au o utilizare destul de variata. Astfel, acestea se folosesc in sectorul contructiilor, in armarea betoanelor, la fabricarea plaselor sudate striate sau netede. In plus, sarma zincata este folosita in realizarea de tesaturi si impletituri, ce au scopuri mai generale, iar sarma neagra moale se poate utiliza in agricultura, in imprejmuiri sau la confectionarea de cabluri.

Povestea echipei Est Metalcab

Productia de produse din sarma a inceput in anul 2006, la nivel de hobby pentru cei de la Est Metalcab, insa in anul 2009 au fost puse bazele companiei, moment in care s-a realizat si un cadru mai optim si mai organizat pentru desfasurarea activitatii echipei.

„La inceput foloseam o masina de plasa cu operare manuala, dar care, din pacate, nu era foarte productiva. Cu timpul, datorita cererii din ce in ce mai ridicate, am pus bazele a ceea ce astazi poate fi gasit sub numele Est Metalcab”, sustine echipa.

Misiunea companiei Est Metalcab

Incepand cu anul 2011, compania Est Metalcab a inceput sa produca si alte materiale din sarma, cum ar fi panouri de gard plastifiate, dar si panouri bordurate zincate, sarme si cuie ce se gasesc in dimensiuni diverse. Anul 2012 a insemnat pentru echipa Est Metalcab un pas important, acesta fiind momentul in care spatiul de productie si de depozitare s-a marit. In anul 2013 compania a progresat, achizitionand o serie de masini automate, astfel incat capacitatea de productie sa creasca considerabil.

Cu toate acestea, din dorinta de a face fata cererilor ridicate venite din partea clientilor, firma Est Metalcab isi propune sa isi dezvolte sectorul de productie si pe alte materiale. “Dorim sa ne dezvoltam productia si pe alte produse. In mare parte, produsele noastre sunt distribuite in zona Ardealului, cu precadere in orase precum Alba Iulia, Cluj-Napoca, dar si Bistrita. Insa, datorita cererilor ridicate, urmeaza sa ne extindem si mai mult. Suntem in continua dezvoltare, urmand sa achizitionam si alte utilaje si mijloace de transport pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor nostri. De asemenea, colaboram cu multi transportatori pentru a putea oferi solutii de distributie a marfurilor noastre pe intreg teritoriul tarii”, sustine echipa Est Metalcab.

De altfel, produsele din sarma si cele impletite din sarma pot fi gasite in mediul online pe pagina web oficiala a companiei, www.estmetalcab.ro, unde clientii pot beneficia de consiliere din partea echipei, in ceea ce priveste alegerea produselor necesare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata