Breaking news

Chiuveta de granit pentru bucatarie este unul dintre cele mai populare trenduri

loading...

Nu subestima niciodata valoarea unei chiuvete de bucatarie bine proiectate. Ca punct central al oricarei bucatarii, chiuveta trebuie sa fie practica, rezistenta la uzura precum si frumos construita pentru a face fata folosirii zilnice la care o supune viata noastra cotidiana ocupata.

Ultimele noutati aduse de acest an includ chiuvete functionale, rezistente la zgarieturi, temperaturi mari si substante acide, forme traditionale si noi, diferite culori si materiale. Optiunile sunt pur si simplu minunate!

Desi este posibil sa nu inlocuiesti chiuveta de bucatarie prea des, atunci cand o faci vrei sa cumperi exact ceea ce ai nevoie si iti doresti. O chiuveta bine conceputa poate transforma foarte mult designul bucatariei. Acum este cel mai bun moment sa redescoperi farmecul bucatariei tale, iar chiuveta va contribui foarte mult la aceasta.

Foarte multa lume reactioneaza cu admiratie in fata unei chiuvete de granit. Este solida si impresionanta, reprezentand unul dintre trendurile principale in materia de design interior. Noua generatie de chiuvete compozite de granit sunt realizate 80% din granule de cuart natural, cel mai dur si rezistent component al granitului, si un adaos de doar 20% rasini si aditivi care ajuta la aderarea granulelor de cuart si confera suprafetei produsului finit un aspect deosebit din punct de vedere coloristic. Aceasta le face sa fie incredibil de elegante si durabile!

Rotunda sau dreptunghiulara, cu o cuva sau doua, chiuveta din granit arata excelent, insa este de asemenea rezistenta si durabila la temperaturi mari, zgarieturi sau substante acide. La nivel practic, bonusul cel mai mare este usurinta cu care se curata si varietatea de culori in care este disponibila.

Chiuveta de granit este usor de asortat cu blatul bucatariei si restul mobilei, ceea ca va oferi un design modern si elegant intregii incaperi, dand impresia de spatiu mare si omogen.

Chiar daca ai masina de spalat vase pe care o folosesti zilnic, chiuveta are mai multe roluri care nu pot fi inlocuite de masina. Merita sa investesti intr-o chiuveta de calitate care sa reziste uzurii zilnice, in daca faci parte dintr-o familie activa care mananca mancare sanatoasa gatita in casa. Si cum multe bucatarii moderne sunt unite cu sufrageria oferind un living generos familiei si musafirilor, chiuveta joaca un rol foarte important in imagina unitara de ansamblu.

Specialisti in chiuvete de granit Pyramis de la casasibucataria.ro iti stau la dispozitie pentru a raspunde tuturor intrebarilor tale si a cauta cea mai buna solutie pentru bucataria ta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata