Breaking news

Ce tip de parchet aleg românii pentru amenajarea locuinţei

loading...

Preferinţele românilor în materie de amenajări interioare se schimbă, adaptându-se tendinţelor de peste hotare. Astfel, atunci când vine vorba de amenajarea pardoselii, tot mai mulţi aleg parchetul stratificat, în culori deschise şi cu plăci de dimensiuni mari.

parchetParchetul stratificat este tot mai des ales de români, în special cel din stejar, datorită proprietăţilor sale şi a multiplelor avantaje faţă de cel din lemn masiv sau cel laminat.

Parchetul stratificat nu ”lucrează în timp”, comparativ cu cel din lemn masiv, a cărui stabilitate dimensională depinde de umiditatea lemnului.

Este mai rezistent la umiditate decât cel din urmă, foarte rezistent la zgârieturi şi cu un aspect elegant.

Deşi  parchetul este  uşor  de  montat,  românii  preferă  să îşi amenajeze pardoseala cu o echipă profesionistă şi  să  primească  o  garanţie  pentru  lucrare, întrucât un montaj neconform generează costuri mult mai mari în timp.

În ceea ce priveşte montajul, este important ca paşii să fie urmaţi atent. Astfel, pregătirea stratului suport este foarte importantă, fiind necesar ca acesta să nu prezinte denivelări mai mari de 3 mm, să fie curat şi uscat.

Trebuie lăsat un spaţiu de dilataţie, iar de regulă se folosesc pene distanţiere în momentul instalării plăcilor, al căror sistem de îmbinare trebuie înlăturat pentru cele dinspre perete.

După montajul plăcilor, penele distanţiere sunt eliminate şi se montează plintele şi pragurile.

Serviciul de montaj presupune că, după achiziţionarea produselor de care au nevoie, clienţii pot programa un meşter pentru a fi efectuate măsurătorile la domiciliu, urmând ca apoi proiectul să fie pus în practică de o echipă profesionistă.

Lucrarea este îndeplinită conform cerinţelor clientului, la final fiind realizată şi o curăţenie în spaţiul de montaj. Pentru aceste servicii garanţia este de 2 ani, calitatea fiind cea mai înaltă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata