Breaking news

Ce model de chiuveta sa alegi pentru bucataria ta!

loading...

Activitatea de la bucatarie se desfasoara mult in jurul chiuvetei: prepararea bucatelor, spalarea legumelor sau fructelor, spalarea vaselor, toate implica chiuveta de bucatarie.

bucatarie - chiuvetaFie ca iti renovezi apartamentul si ai nevoie de o chiuveta noua sau, pur si simplu, chiuveta veche trebuie inlocuita, iti vom recomanda cateva aspecte de care sa tii cont atunci cand iti alegi o chiuveta de bucatarie pentru casa ta si cum sa faci cea mai potrivita alegere pentru tine. Luand in considerare ca aceasta este un obiect atat de des utilizat in casa ta, facand parte din rutina ta zilnica, trebuie sa acorzi atentie tuturor detaliilor inainte de a o cumpara. Te intereseaza, fara indoiala, rezistenta, forma, eficienta, modalitatea de curatare, culoarea, design-ul si alte aspecte importante care iti vor aduce un plus de confort in activitatea ta la bucatarie.

Cum alegem forma chiuvetei?

Exista mai multe posibilitati de a alege o chiuveta potrivita pentru casa ta. In primul rand, ar trebui sa te decizi daca iti doresti o chiuveta de bucatarie cu una, doua sau trei cuve. Fiecare dintre aceste modele prezinta un avantaj, dar si puncte mai putin pozitive de care trebuie sa tii cont.

O chiuveta de bucatarie cu o singura cuva, adanca, iti permite sa speli multe vase, inclusiv dintre cele mai mari. Insa, atunci cand ai mai multe lucruri de facut in bucatarie, de exemplu, de spalat si legume, in timp ce cuva este plina cu vase, iti va fi putin mai complicat. O chiuveta de bucatarie cu doua cuve ar fi mai potrivita daca stii ca ai nevoie de ambele sectiuni din ea pentru a gati sau daca stii ca activitatea ta implica neaparat necesitatea de a avea mereu acces la o cuva libera a chiuvetei.

O chiuveta bucatarie cu trei cuve, dintre care una este cea mai mica, iti permite sa depozitezi in ea diferite resturi, pentru ca apoi sa le arunci. O chiuveta de acest fel iti ocupa mai mult loc in bucatarie.

Detalii de care trebuie sa tii cont

Atrage o atentie deosebita materialului din care este chiuveta. Aceasta poate fi in inox, granit sau marmura. Fara indoiala, cele din inox sunt cele mai raspandite, insa o chiuveta din granit sau marmura va adauga un plus de stil si va fi o contributie valoroasa la design-ul bucatariei tale.

O chiuveta din marmura este usor de curatat, insa, desigur, aceasta necesita si o atentie speciala, deoarece este mai putin rezistenta. Atunci cand alegi o chiuveta de bucatarie ia in considerare si culoarea acesteia, forma, care trebuie sa se integreze cat mai bine in design-ul bucatariei tale.

Pe www.casasibucataria.ro gasesti chiuvete de bucatarie de cea mai buna calitate la preturi foarte bune.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata