Breaking news

Cat de importanta este calitatea amelioratorilor de panificatie

loading...

Ai nevoie de o reteta personalizata pentru produsele pe care le vinzi in brutaria sau patiseria ta? Daca ai nevoie de un producator specializat si profesionist in industria panificatiei, Lesaffre iti ofera solutii pentru un produs garantat de inalta calitate, dar si servicii performante.

Lesaffre produce amelioratori de panificatie, ingrediente pentru morarit, drojdie cu putere reducatoare, cu scopul de a inlocuiunii aditivi si o gama de culturi. Prin utilizarea amelioratorilor de panificatie, efectele asupra aluatului sunt produse de catre toleranta acestora, iar brutarii isi ureaza munca prin siguranta.

Lesaffre iti asculta nevoile si iti creeaza un produs personalizat, adaptat cerintelor tale. Lesaffre Romania activeaza in domeniul panificatiei, nutritiei, sanatatii si creeaza produse pentru gust, drojdii, fermentatie si amelioratori de panificatie. Grupul Lesaffre urmareste crearea unor baze in parteneriatele cu producatorii, vanzatorii, dar si cu publicul larg, deoarece are un singur scop: implinirea celor mai inalte asteptari prin calitatea muncii si a ingredientelor.

Principalele scopuri ale Lesaffre sunt nutritia, sanatatea si produsele pentru gust, domeniul de referinta fiind industria alimentara si farmaceutica. Amelioratorii de panificatie cuprind ingrediente precum adjuvanti tehnologici, aditivi si diverse materii prime, care pot proveni sau nu din cereale, mixate in urma unei formule precise. Pentru a produce un efect complet, performanta amelioratorilor depinde de cantitatea fiecarui ingredient in parte. Efectul depinde foarte mult de calitatea fainii, tipul echipamentelor folosite, procesul de panificatie si de tipul de paine care urmeaza sa fie creat.

Amelioratorii de panificatiei si adapteaza calitatile la variabile extrem de importante cum ar fi calitatea diversa a fainii, procesele de panificatie si echipamentele de prelucrare. Un ameliorator de panificatie special, adaptat la conditiile tehnologice ale brutarului, poate obtine rapid un aluat, imbunatateste prelucrabilitatea, creste toleranta in procesul de dospire si ofera un mai bun randament.

Lesaffre este producator de amelioratori de panificatie si iti poate personaliza produsul in functie de nevoile si cerintele tale, pentru a crea cele mai calitative si unice gusturi.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata