Breaking news

Cât de des se curăţă mobila casei

loading...
1 25

Curăţarea mobilei presupune un proces destul de amplu, astfel încât dintre cele mai multe întrebări ale gospodinelor se regăseşte şi aceasta: „cât de des trebuie să curăţ mobila din casă”? Se spune că mobila nu se curăţă la fel de des cum o facem cu pantofii, încât avem tendinţa ca atunci când observăm pete pe mobilier să le îndepărtăm imediat, fiind şi cea mai bună soluţie pentru a ţine murdăria generală sub control.

curatenie casaStarea mobilei se poate deteriora cu cât procesul de curăţare este mai îndelungat şi conţine produse chimice. De la micile pete de desen ale copilului şi până la murdăria de pe canapea, aceasta înseamnă un mobilier considerabil murdar şi neigienic.

Testarea produselor de curăţat este un principiu major atunci când vorbim despre curăţarea mobilei, încât aspiratoarele cu apă caldă să fie un mod rapid de a elimina murdăria ce pare să ţină curăţenia în loc. Testul de apă al aspiratoarelor este o soluţie care permite eliminarea prafului, a scamelor şi a urmelor de pe materialul canapelei, încât să spunem despre acesta că este un prosop curat pentru a curăţa mobila din living. Desigur, nici materialele din bumbac, lavetele de curăţat, lavetele pentru eliminarea prafului sau pentru curăţarea colţurilor nu trebuie trecute neobservate. Cele mai bune materiale pentru lavetele de tip industrial, pentru acasă sau pentru spaţiile comerciale se pot comanda direct de pe site-ul www.laveteindustriale.ro, încât orice canapea sau bibliotecă să fie mai curată ca oricând.

Cine crede că este sănătos să te aşezi pe o canapea încărcată cu murdărie se înşeală, tocmai pentru că în opinia multor gospodine acesta este un lucru nu tocmai sănătos. Unele din cele mai agresive lucruri care sunt luate în considerare când vorbim despre murdăria de pe canapea, este şi faptul că transpiraţia ce conţine săruri este regăsită în cantităţi mari pe materialul canapelei. Specialist în curăţenie şi în eliminarea microbilor, site-ul laveteindustriale.ro reprezintă alegerea profesională a gospodinelor care ţin la aspectul îngrijit al întregii case şi optează pentru lavete din bumbac pentru eliminarea sărurilor de pe canapea, împiedicând decolorarea materialului.

Sărurile pot, de asemenea, slăbi şi deteriora fibrele din mobilă. Curăţarea acesteia se poate face cu precădere optând pentru soluţii pe bază de apă, cele cu lichid dens şi care prezintă un grad ridicat de uscare imediată. Unele dintre metodele de eliminare ale murdăriei de pe canapea şi mobilă implică curăţare şi clătire, ceea ce spune că şi singurul motiv pentru care se necesită lavete din fibre de calitate din bumbac este şi ideea ca mobila să fie curată mult timp după ce a fost clătită şi igienizată. Fără o clătire, mobila nu va fi la fel de curată şi va prezenta urme ale produselor de curăţat.

Întreţinerea corespunzătoare a mobilierului nu include doar curăţenia anuală, ci şi aspirarea săptămânală a mobilierului şi îndepărtarea prafului. Aspiratorul nu este doar pentru mochete şi covoare. Mobilierul mai delicat nu trebuie să fie aspirat cu o perie aspră, ci cu una mai delicată şi întotdeauna se va utiliza o lavetă din bumbac 100% pentru a fi cât se poate de atenţi cu piesele de mobilier din casă.

loading...
1 Comentariu
  1. Cristina spune

    Daca la stergerea prafului se folosesc lavetele din bumbac, nu poti avea decat avantaje, iar daca odata cu aceste lavete se foloseste si un lichid eficient care indeparteaza praful, e clar ca nu se va mai depunde atat de usor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata