Breaking news

Camere spion pentru a surprinde tot ce doriți

loading...

In secolul vitezei, toate lucrurile se petrec mai repede decat ne-am dori sau cel putin asa avem impresia. De voie, de nevoie, suntem obligati sa tinem pasul cu tehnica si tehnologia atunci cand timpul ne preseaza si nu putem avea grija de toate lucrurile.

camera video spionajCand timpul nu-ti permite sa ai grija ca totul sa fie sub control, apelezi la sisteme care sa aiba grija in locul tau. Insa acestea nu trebuie sa atraga atentia si sa fie cat mai mici. Camerele spy pot fi incorporate in diverse obiecte obisnuite, de la camasa pe care o purtati pana la pixul cu care scrieti. Aceste camere spion se mai regasesc si in pachetele de gume de mestecat.

Ochelari si brelocuri cu camera

Daca sunteti pe strada si observati in treacat un partener de afaceri pe care il suspectati ca nu deruleaza afaceri legale si doriti sa vedeti cu cine se intalneste, nimic mai simplu. Pentru a nu iesi in evidenta, puteti purta la gulerul puloverului sau la incheietura mainii camere spion care nu vor atrage atentia asupra dumneavoastra.

In timp ce va plimbati lejer pe strada, va puteti apropia de partenerul de afaceri fara nici o problema, deoarece nu veti atrage privirile.

In general, niste camere spion pot fi incorporate in brelocurile de la chei, in pixul pe care il folositi zilnic la birou sau in ochelarii de soare sau cei de vedere. Acestea au dimensiuni reduse, iar informatiile sunt stocate pe un card de memorie microSD. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti modelul care vi se potriveste cel mai bine in functiile dumneavoastra.

Supravegherea din pachetul de gume

spionaj - camera videoCu ajutorul camerei din brelocul auto, puteti face inregistrari in format AVI la o rezolutie de 720×480 pixeli sau poze in format JPEG cu o rezolutie de 1280×1024 pixeli. Stocarea se face pe un card microSD cu dimensiunea intre 1-16 GB. Bateria este reincarcabila si are un timp de inregistrare de maxim doua ore. Daca nu v-ati gandit pana acum ca pachetul de gume de mestecat poate deveni fara nici o problema un sistem de camere de inregistrare minuscule, e bine sa va ganditi. Metoda este una simpla si extrem de eficienta. Mai mult decat atat, aceste camere spion sunt la indemana tuturor. In timpul unei discutii pe care doriti sa o inregistrati, va scoateti pachetul de gume pe masa si nu veti atrage atentia. Puteti purta discutii in continuare fara a fi stresat sau a va stresa interlocutorul. Camera din pachetul de gume capteaza o imagine video extrem de clara si un sunet calitativ. Contine slot pentru card microSD si are functie de inregistrare audio si video. Pretul se ridica in jurul a putin peste 150 lei si poate fi comandat si de pe Internet.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata