Breaking news

Cameră de supraveghere de la Cablu Conectica

loading...

Cu popularitatea pe care o au camerele de securitate în perioada prezentă, acestea sunt o necesitate pentru a proteja casa de multe riscuri, inclusiv de hoţi. Dacă poziţionarea unei camere de supravegheat se face într-o zonă slabă a casei, care nu are vizibilitate atunci montarea uneia nu reprezintă un mare ajutor.

camere supraveghere videoDesigur, că puteţi opta pentru un aparat de monitorizare, cabluri şi fire de susţinere de la Cablu Conectica care pot fi ajustate în funcţie de locaţie, dimensiune şi spaţiu. Există o mulţime de aspecte de luat în considerare la montarea unui sistem de supraveghere, cum ar fi viaţa privată în interiorul casei sau siguranţa copiilor.

Sistem de monitorizare de calitate

Înainte de a merge şi a cumpăra un alt sistem de monitorizare al casei este bine să luaţi în considerare şi următoarele sfaturi propuse de cei de la Cablu Conectica, care sunt specialişti în camere de supraveghere de interior şi de exterior, în electrice, precum şi în cabluri şi adaptatoare. Produsele comercializate de Cablu Conectica se regăsesc şi pe site-ul www.cabluconectica.ro şi vin însoţite de certificate de garanţie, de siguranţă şi de adaptabilitate la nevoi. De exemplu, o cameră de supraveghere cu infraroşu de exterior de tipul RTX 288 C este cea mai bună pentru a ţine sub monitorizare atentă curtea casei, scara blocului, curtea exterioară a unei clădiri sau a unei proprietăţi private, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte.

Fie că se foloseşte pentru interior sau pentru exterior, o cameră de supraveghere stochează fiecare imagine şi informaţie, care este transmisă către calculator sau laptop. Împreună cu un alimentator de 12 v, această camera asigură siguranţa unei familii, a unui bloc întreg sau a unei instituţii, iar pericolele şi riscurile sunt din ce în ce mai reduse.

Nu camerelor de supraveghere wireless

Un alt sfat la care ţin cei de la Cablu Conectica este că fiecare individ care doreşte să îşi monteze o cameră de supravegheat să nu opteze pentru camerele de tip wireless sau monitoare wireless pentru copii. Aceste camere se pot porni şi se pot opri la frecvenţa detectată de un dispozitiv de tip wireless. Cele mai multe camere de tip wireless pot fi vizualizate de oricine, cu un monitor ieftin, care nu ţine de casa supravegheată. Camerele de tip wireless sunt relativ mai scumpe decât camerele de supraveghere cu sistem pal şi nici nu oferă aceeaşi vizibilitate sau claritate a imaginilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata