Breaking news

Buldoexcavatorul – utilajul ideal pe santiere de constructii

loading...

Unul dintre cele mai populare utilaje pe santiere de dimensiuni diverse, buldoexcavatorul este compus dintr-un sasiu cu anvelope sau un sasiu de rulare (senile) si are in partea superioara “postul de control”, in care se afla motorul, componentele hidarulice (pompe, cilindri, etc), postul de conducere in sine si bratul buldoexcavatorului.

Popularitatea buldoexcavatoarelor se datorează in mod esential puterii lor foarte mari si gamei largi de dispozitive mecanice care le pot fi atasate si care pot folosi aceasta putere. Gama de buldoexcavatoare Cukurova este in mod deosebit una dintre cele mai apreciate pe santierele de constructii, data fiind varietatea sa si fiabilitatea, dar mai ales capacitatile sale tehnice deosebite. Buldoexcavatoarele Cukurova pot sapa santuri cu o adancime de pana la 6 m si pot ridica o greutate de 3,5 tone pana la o inaltime maxima de 3 metri, ceea ce le face extrem de utile pentru lucrari diverse.

Accesoriile care pot fi folosite cu utilajele din gama Cukurova sunt variate si fac astfel din buldoexcavatorul Cukurova o optiune ideala: cupe pentru materiale dure, cupe pentru materiale usoare, dar si cupe cu capacitati diverse, lama de zapada, furci stivuitor, sistem de cuplare rapida si ciocan hidraulic/foreza.

Buldoexcavatorul este utilizat pentru lucrari de terasament pentru case, cladiri diverse sau drumuri, lucrari de extractie (incarcarea materialelor de la o lucrare), servicii de salubrizare (santuri si foraje), manipulare de marfuri pentru incarcarea pe camioane sau nave. De asemenea buldoexcavatoarele pot fi folosite pentru lucrari de demolare sau pentru fundatii speciale, precum puturi sau pereti diafragma.

In mod cert, cel mai frecvent tip de lucrare care se efectueaza in general cu ajutorul unui buldoexcavator este pregatirea terenului pentru fundatie si saparea santurilor pentru fundatii de proiecte rezidentiale. Dimensiunile reduse, spre deosebire de dimensiunile ample ale santierelor mari de constructii, sunt ideale pentru ca un buldoexcavator sa lucreze cu randament maxim si sa ofere rezultate foarte bune, atat din punct de vedere al peformantei cat si din punct de vedere al timpului de lucru. De asemenea, tot ca utilizare pe santiere de constructii, un buldoexcavator folosit impreuna cu o cupa pentru paleti poate fi folosit pentru ridicarea paletilor cu materiale de constructii pana la dimensiuni de maxim 3 metri si deplasarea lor la locul montarii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata