Breaking news

Bizigaz te ajuta sa conduci economic si eco-friendly

loading...

Instalatiile gpl pe masini au sosit pentru prima data in Europa in anul 1954, in Olanda. Incepand cu acel an, alte tari europene precum Italia au primit cu bratele deschise industria GPL auto.

In Romania, in anul 2009, conceptia conversiei automobilelor la gpl a inceput sa fie asimilata incet, incet si astfel, in ziua de azi s-a dezvoltat o frumoasa industrie ce cuprinde statii de incarcare gpl, service-uri gpl si companii care se ocupa de conversia masinilor la gpl.

In anul 2016, o tanara echipa ambitioasa infiinteaza Bizi4gpl si isi propune sa se perfectioneze in acest domeniu de viitor prin livrarea unor servicii de instalatii gpl la nivelul marilor companii de pe piata. Relatia dintre Bizigaz si clientii sai este una de parteneriat, in care comunicarea, seriozitatea si increderea sunt principiile de baza. Este oarecum dificil sa dobandesti notorietate ca firma tanara pe o piata matura, deja dezvoltata. Prin urmare, o relatie cat mai stransa cu clientii reprezinta prioritatea acestei tinere echipe. Bizigaz lucreaza cu kituri gpl marca Tomasetto, Compact Vito si Zenit Pro OBD. Bineinteles ca aceste kituri sunt disponibile in mai multe variante, in functie de particularitatile masinii. Astfel, se poate spune ca Bizigaz ofera servicii personalizate, mulate pe asteptarile si posibilitatea financiara a clientului, punand la dispozitie si modalitatea platii in rate. Garantia fiecarei instalatii gpl este valabila timp de 2 ani, iar dupa montare, fiecare instalatie este atent verificata de specialistii Bizigaz.

Intr-o lume nesigura, mai ales pe piata combustibililor, gpl a devenit popular in Romania si in ciuda zvonurilor rautacioase care, teoretic si practic nu au nicio baza, conversia autoturismelor la gpl este din ce in ce mai populara. Masinile care ruleaza pe benzina devin mult mai practice si economice daca se aplica conversia la gpl si implicit condusul devine mult mai placut. Pe langa beneficiile stiute de toata lumea si anume poluare considerabil mai mica si avantajul financiar, o masina care ruleaza pe gpl va avea aceeasi putere si va fi la fel de sigura datorita rezervorului din material gros si rezistent.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata