Breaking news

Basculantele SH vă ajută să economisiţi bani fără a face rabat de la performanţă

loading...

Desi multa lume se fereste de autovehicule comerciale rulate, acestea pot fi mult mai avantajoase decat unele noi, mai ales din perspectiva pretului de achizitie. Rulajul nu inseamna neaparat un grad de uzura foarte mare, se poate ca unele autovehicule sa fie foarte rezistente si uzura nici sa nu se vada, motorul rezista destul de bine la rulaj, mai ales daca este de calitate asa ca autovehiculele rulate pot sa aduca pe langa economii si performante mai bune.

basculanta cefinMotive pentru care ati cumpara autovehicule rulate

De ce ati cumpara autovehicule rulate? In primul rand pentru ca pretul este imbatabil, se vand si la jumatate din pretul unora noi, puteti face economii serioase si puteti cumpara mai multe autovehicule rulate pentru un parc auto de calitate.

In al doilea rand, autovehiculele rulate au dotari standard de calitate superioara, vin de la firme de top care au investit in liniile de productie, pot fi exploatate fara probleme ani al rand in cele mai bune conditii.

In al treilea rand, prin achizitionarea de autovehicule comerciale rulate aveti acces la marci pe care in alte conditii nu aveati cum sa le cumparati sau sa le gasiti pe piata de la noi, marci importante care pun pret pe siguranta si stabilitate, performanta buna. Pentru santiere si nu numai astfel de autovehicule rulate utile in operatiunile zilnice sunt basculantele.

Basculante rulate de la producatori de top si servicii de calitate pe Cefin Trucks

Basculantele SH pot face fata foarte bine oricarei actiuni desfasurate pe santier, multe piese sunt noi, cabinele sunt confortabile, operarea lor si manevrarea se realizeaza simplu.

Indiferent ce tip de basculante rulate alegeti este bine sa va orientati catre firmele mari care le comercializeaza, firme care le-au verificat si reparat, care au service autorizat ce poate garanta pentru stabilitatea si siguranta in exploatare pe termen lung.

Basculantele rulate pot fi folosite foarte bine in orice sezon, capacitatile de incarcare sunt suficient de mari pentru o eficientizare a lucrului pe santier, rasturnarea incarcaturilor si incarcarea este rapida si sigura astfel ca la final toata lumea va fi multumita de felul in care functioneaza autovehiculele.

Cefin Trucks are in prezent peste 12 basculante rulate usor de gasit pe site cu ajutorul motorului de cautare integrat si a filtrelor speciale. Pe site se gasesc informatii complete despre fiecare model vandut.

Basculantele vin de la producatori de top, Iveco, Man, Volvo, DAF. In pagina de produs gasiti poze relevante si acces la consulanta specializata gratuita.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata